Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ajánlanátok valami jó tabletet...

Ajánlanátok valami jó tabletet? 5OO euróig

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem fos az Apple csak mostanság divat szidni, mivel neked soha se volt Apple termeked nem is tudtatod...
2011. szept. 3. 10:08
 12/21 A kérdező kommentje:

Akkor inkább safari...

galaxy vagy eee szerinted?

2011. szept. 3. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Safari csak az iPad 2-n van... én már csak az ára miatt meg a billentyűzet miatt is a EEE-t venném, nem az iPad utánzat Galaxy-t
2011. szept. 3. 15:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Képzeld iphone4 em van,tudom milyen,és egy kalap szart nem ér,android nyomába se érhet.
2011. szept. 3. 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Az Apple fos. Nekem volt több is, bár a többséget a cég vette, annak ellenére hogy hangosan tiltakoztam. ;)

Azért fos mert fos, nem azért mert szidják.

Androidra van több száz jó program minden célra, Apple-ra sokszor egy, amint az értelmi fogyatékosokra terveztek.

2011. szept. 3. 19:15
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Androidra van több száz jó program minden célra, Apple-ra sokszor egy, amint az értelmi fogyatékosokra igényeire terveztek.

Idegesítően borzalmasan fos az Apple.

2011. szept. 3. 19:16
 17/21 anonim ***** válasza:

én az Android-dal voltam igy. Amikor kiprobáltam, egyszerűen nem találtam egy csomo játékot meg, camera programot, ezen kivül még szaggatott is az Angry Birds meg a film... (X10mini volt) nem csúcs telefon, de az iPhone 3GS-emnek ezek megse kottyantak, pedig semmivel sem erősebb.

Galaxy Tab-ot pedig úgyse kapsz 500 euróbol (vagy ahogy te mondod 5OO-bol) Chrome-ot nem fogsz rá találni, még Safarit se. Xoom meg alulteljesitette az elvárásokat nem is kicsit. Hiába a hardware sebességre az iPad2 sokkal gyorsabb, de az iPad 1-et is épp hogy veri...

Ha nem akarsz Apple-t venni akkor EEE-t vedd, mivel az 500€-ból jobbat nem kapsz...

2011. szept. 3. 19:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudok hozzá tenni pénzt az nem gond mert dolgozok,csak az a legfontosabb hogy melyik a legjobb ami léteziK?
2011. szept. 3. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Még mindig az iPad 2, lehet hogy hardwaresen nem olyan erős, de még mindig sokkal gyorsabb az oprendszer mint bárhol máshol...

Én mindenképp azt venném, de te tudod...

2011. szept. 3. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Kamu indokkal nagyon buta a iPad 2, a nullát lehet gyorsan hajtani.

Egy dolog van rá sok jó van az iPad 2-re a játék.

Ha netezni és más is akarsz vagy mást csinálni rajta mint játszani az iPad 2 egy nagy kalap kaki bármelyik androidos két magoshoz képes

2011. szept. 3. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!