Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hozzáértők! Mi a véleményetek...

Hozzáértők! Mi a véleményetek erről hangrendszerről?

Figyelt kérdés

[link]

Itthonra venném de azért kell a hangerő, de pénzem sok nincs .

2011. aug. 30. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
gagyi. ilyen genius vackokat nem érdemes megvenni, ha hallgatni is szeretnéd a zenét, nem csak üvöltetni, mert a hangja az szörnyű.
2011. aug. 30. 11:22
 2/4 anonim válasza:

én a helyedbe már akkor ezt venném meg : [link]

nekem ez van és nagyon bejön!

2011. aug. 31. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
uram atyám, mégjobb. na ezeknek a 2.1-es vacakoknak még szörnyebb a hangjuk. zenehallgatásra tökéletesen alkalmatlanok. akkor már inkább valamelyik takashimatukodokacsacsacsa music center legyen az erősítő...
2011. aug. 31. 11:31
 4/4 anonim válasza:
lol én nem Tom ak teneked milyen 2.1-ed volt de ezt ami nekem van sokan leamortizálták hogy ez szar. de mikor meg hallották hogy hogy szol meg csak lestek hogy ez mi? meg hogy szólhat ez ilyen jól! mind1 nekem jó más meg nem érdekel :D
2011. aug. 31. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!