Olaybence kérdése:
Haljátok elvesztettem az ipodomat és lenne 1 kérdésem?
Figyelt kérdés
hogy van az ipod nak egy sorszáma és hogy nincs vmi program ami beméri hol van???(a sorszám alapján)???2011. aug. 29. 18:49
1/7 anonim válasza:
a dobozára rá van irva szerintem a sorszáma legalább is telefonon ott van és a rendprségre kell menni vele szerintem ott betudják mérni
2/7 anonim válasza:
és hogy mérik be? mivel? Nem kapcsolódik GSM hálózatra, még GPS sincs benne...
3/7 anonim válasza:
1. vagyok a 2.dik válaszolonak van igaza (hogyan vesztetted el?)
4/7 anonim válasza:
Hallod a kulcscsomódat nem akarod beméretni?
A lakcímed alapján?
5/7 anonim válasza:
1. amit írni akartál, de nem ment, az az, hogy "halljátok"
2. a készülék sorozatszáma rajta van a dobozon is.
3. de mivel a sima ipod alapból nem kapcsolódik semmilyen hálózathoz, nem lehet bemérni, mert mi alapján?
4. ráb@sztál, máskor jobban vigyázz.
6/7 A kérdező kommentje:
és ha iphone-t veszek akkor mivan? azt bármikor be tudják mérni még ha ki is van kapcsolvan vagy ha nincs benne sim kártya?
2011. aug. 30. 21:19
7/7 anonim válasza:
az még megoldható lenne, mert van benne GPS, de amúgy ha sim kártyát tesznek bele (de előzőleg le lett tiltva a telefon IMEI száma alapján) akkor a szolgáltató tudja, hogy kinek a sim kártyájával akarták használni..
iPod-ot nem lehet bemérni, nincs benne GPS, nem kapcsolódik mobilhálózatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!