Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » OnLive tapasztalatok? Be fog...

OnLive tapasztalatok? Be fog futni?

Figyelt kérdés
próbálta már vki ? én most próbáltam, elég ígéretesnek tűnik, lehet el is adom a ps3amat emiatt ha befut.
2011. aug. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy kérdésem ez ügyben,hogy lehet játékokat vásárolni?
2011. aug. 29. 00:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom mint steamen, bankkártyával. (még nem vettem semmit de sztem máshogy nem lehet)
2011. aug. 29. 00:17
 3/5 anonim válasza:

Nos eloszoris az UK-t valaszd mert kozelebb van mint US tehat valamivel gyorsabb az adatatvitel

ELOSZOR KAPCSOLODJ EGY ANGLIAI PROXY SZERVERRE MERT CSAK ANGLIABOL LEHET CREDIT CARDOT HOZZA ADNI

Menj fel www.onlive.co.uk aztan Login es ott van hogy billing (www.onlive.co.uk\billing) es itt ird be az adatokat es kesz!Vedd meg a jatekot az oldalon vagy a programban.

2011. nov. 26. 19:45
 4/5 anonim válasza:
Mindenkeep be fog futni viszont a velemenyek vegyesek mert jo ez a dolog meg minden de sokan hianyoljak a CoD, GTA, Sims es sok jo jatekot de szerintem ha hires lesz akkor biztos csatlakozik majd Rockstar is
2011. nov. 26. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés mert már befutott. :) Amerikában jól megy a szekere.
2012. márc. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!