3D TV-ből Sony, vagy Samsung a jobb?
Egyik sem rossz, de egy 50"-os 3D-s Sony plazma szerintem felülmúlhatatlan.
Na jó, egy 60"-os felül tudja múlni.
Amúgy attól is függ melyik modell.
Lehet egy régebbi Sony rosszabb, mint egy újabb Samsung, vagy épp fordítva, de az újban mondjuk a Sony a jobb.
Én nem vennék 3D tvt, rettegnék, hogy Benkő a lomposával fejbe csap :D
Na viccet félretéve, igazából szerintem mindkettő jó, bár talán samsung :)
kedves utolsó válaszoló...monitorom 7 éves SAMSUNG lcd
Telóm 5 éves SAMSUNG
mikróm 10 éves SAMSUNG
butaságokat beszélsz mert neked még nem volt...Samsung elég jó márka...SONY-nól csak a PS-em van de azzal se volt gond :D
"SONY, samsung hosszútávon nem megbízható :/"
Nekem csan egy 20 éves Samsung TV-m. Azt használom régóta. Már tervezzük lecserélni mert Nagyon régi és valószínűleg az Xboxom tönkrevágta egyszer :). A Monitorom 5 éves Samsung és semmi baja. Nappaliban a TV egy Full HD 3-4 éves Samsung TV és tökéletesen műlködik.
Az MP3-am 6 éves Samsung és semmi baja.
a 6 év nem számít hosszútávnak? Mert akkor ott a 20 éves TV-nk amit az Xbox 360 tesz tönkre.
Nekem mind1 milyet veszek csak olcsó legyen és ne Orion vagy hyundai :). (bocs ha rosszul írtam le de nem tudom hogy kell leírni :D)
HD TV-k terén a Samsung a világelső.
LCD TV-től kezdve ők dobják piacra elsőként a típusokat.
és szerintem így lesz ez majd az OLED TV-kel is,és aztán az AMOLED-el is.
De Sony is nagyon ott van, szóval nem teljesen egyértelmű, hogy Sony vs Samsung a legjobb, mint pl egy iOS vs Symbian esetében, de egyik sem szar.
Sonynak a drágább high-end tv-i jobbak, Samsung meg úgymond "olcsó Sony", bár semmi közük egymáshoz, de olcsóbban is egész jó.
épp ez az ... samsung gyárt mindent... hűtő mikró telefon tv stb csak hogy ott legyen mint a SONY
oké jónak biztos jó de én SonyFan vagyok !!!
Nem nagyzolni akarok de amit lehet azt mindent sonyba veszek ...
mellesleg a mikrónk whirlpool és utálom a samsungot :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!