LG optimus 3d-vélemény?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:54
1/8 anonim válasza:
Ez a 3D dolog népbutítás... ha belegondolsz, minden TV 3 dimenziós, nem kell érte kétszer annyit kiadni!
Remélem segítettem.
2/8 anonim válasza:
Én elég furcsának találom ez a 3D dolgot, a 3D ugye az, hogy 2 képet raknak egymásra, de ez szemüveg nélkül homályos, de ezekhez a telefonokhoz nem adnak szemüveget. Ha adnának is elég gáz lenne szemüvegben telefonozni. Ráadásul teljesen felesleges ez az egész, nem sokkal nyújt több élményt mit egy sima telefon.
3/8 anonim válasza:
Ez msá technológián alapul, mint a szemüveges 3D, ez szemüveg nélkül is tűéles, 3D-s képet ad :)
4/8 anonim válasza:
Ezt nem tudtam, de köszi, hogy felvilágosítottál. :)
5/8 anonim válasza:
Nincs mit, saját hibáiból tanul az ember :)
6/8 anonim válasza:
Én is egy ilyen készüléket szeretnék,de a galaxy s2 ben gondolkodom...
7/8 anonim válasza:
Szerintem óriási ugrás ez a mobilkijelzők terén hogy szemüveg nélkül is 3d élményt ad és 3d képeket lehet vele fotózni mert 2kamerás.Nemsokára a többi gyártó is lépni fog, az lg feldobta a labdát.Szeretnék ilyen telót.
8/8 anonim válasza:
én is ezt az LG OPTIMUS 3d-t veszem meg nemsokára.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!