4-6perc után kikapcsol a Hi-fim, mi lehet a gond?
Nézd meg a hangszóró csatlakozó kapcsokat, nem ér e össze véletlenül időszakosan a két vezeték.
Ha ott minden rendben van, valoszínűleg a hangfalakban lévő, valamelyik hangszóró hibásodott meg, ezáltal megváltozott az impedanciája, és beterhel a végfok IC-nek. Túlmelegszik és a beépített hővédelem kikapcsol.
Még az előző vagyok.
Ha esetleg van egy Ohmmérőd (vagy ismerősödnek) mérd meg a hangfalak impedanciáját. Ha durva eltérést tapasztalsz a két hangfal között, valószínűleg annál lesz a hiba, amelyiknél a kisebb Ohm értéket mérted.
a hangfalak rendben vannak a vezetékekkel sincs gond, bár nagyon meleg a hifi teteje és a hátulja, lehet ettől lenne a gond?
holnap szerzek 1 Ohm mérőt, és lemérem a dolgokat.
Ha túl szűk helyen van, és nincs megfelelő légáramlás körülötte, akkor túlmelegszik és az automatikus hőfokvédelem kikapcsolja.
Nekem speckó ez volt.
szi, sajna ez nem a ventillátoros fajta itt a hátlapon 1 hűtőborda van, és azzal találtam szembe magam h vmi komolyabb baja van mert ha AUX-ra kapcsolok a cd forgótára kiakarna nyílni de csak pár mm-et mozdul utána vissza csapódik és kikapcsol.
meg ha sikerült elindulnia az AUXnak akk olyan mintha cd-t olvasna be és dolgozik magában hol ott nincs benne cd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!