Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit vennétek egy nyári munkáér...

Mit vennétek egy nyári munkáért kapott fizetésből?

Figyelt kérdés

Ti mit vennétek egy nyári munkáért kapott fizetésből?4

Egész nyáron dolgoztam és most tanácstalan vagyok.

2011. aug. 23. 20:37
1 2
 1/12 Sárkányfűárús ***** válasza:

Sok sört...:)

Viccen kívül.

Mi a hobbid?Orientálódj afelé esetleg.

Egy buli a haverokkal amit Te fizetsz?

Egyáltalán..mennyit szánsz a dologra?:)

2011. aug. 23. 20:39
 2/12 anonim válasza:
Mondjuk tartogathatnád a suli idejére is, jól fog jönni, amikor nem tudsz annyit dolgozni. Vagy mondjuk ha valamit le akarsz cserélni (régi telefon, fényképezőgép, számítógég) stb. :) Új ruhák, vagy bármi. De nem muszáj elkölteni :)
2011. aug. 23. 20:40
 3/12 Toborc ***** válasza:
100%
Ha nincs konkrét elképzelésed amiért dolgoztál a nyáron NE költsd el fölösleges hülyeségekre! GYŰJTSD tovább és ha lesz valami amit nagyon szeretnél lesz rá pénzed !
2011. aug. 23. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz megközelítés. Ha nincs semmi konkrét vágyad, tedd el a lóvét, jól fog az még jönni.

De hogy a kérdésedre válaszoljak: lennének ötleteim, csak mondd meg az összeget, korodat, nemedet.

2011. aug. 23. 20:54
 5/12 anonim válasza:
Új pc-t.
2011. aug. 23. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Új telót (max 60), és, ha marad, akkor egy külső winyót. Szegény Nokia téglám a hatodik évét tapossa, és a laptop se lesz fiatalabb, ha esetleg gáz lenne a winyóval :P
2011. aug. 23. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Új videókártyát
2011. aug. 23. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Űrutazást.
2011. aug. 23. 21:21
 9/12 anonim válasza:

Ha jó csávó vagy, költsd el rám! =D

Igaz, én nem egy elektronikus szórakoztató készülék vagyok, de ha elviszel moziba-majd az öledből nézem a filmet és engedem,hogy átkarolj =D

2011. aug. 24. 09:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem lettem sokkal előrébb,de azért még várom a válaszokat. : D

Utolsó:

Bocsi ,van barátnőm. :)

2011. aug. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!