Felhasználhatom az autós hangfalat a szobámban is?

Figyelt kérdés

Üdv,

[link] - egy ehhez hasonló boombox van itthon kihasználatlanul, amit úgy gondoltam, hogy jó ötlet lenne bent hasznosítani (eddig autóban volt használva). Erősítő nincs benne, tehát "nem szólal meg magától", ha rádugom valamire, csupán két pár csiptetős csatlakozója van. Milyen olcsó és jó erősítőket ajánlotok hozzá, amit majd notihoz vagy tévéhez, esetleg egy mp3-lejátszóhoz tudnék kötni? Nem gondoltam nagy valamire, 2x25W vagy az körülire gondoltam. Szívesen várom a saját ötleteket, tapasztalatokat, konkrét termékeket, ha valaki ismer ilyet. Köszi az értelmes válaszokat.

2011. aug. 22. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Add el és vegyél az árából egy pchez való hangfalszettet.
2011. aug. 22. 23:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a gond vele, hogy az egész nem ér annyit, mint egy PC-s hangfalszett, még kb. 5 éve lett ez megvéve 20 euró körüli áron, szerintem ma a kutya nem adna annyit érte, hogy új hangfalakat vegyek belőle (mert ha vennék, akkor már valami értelmeset). Tényleg csak arra gondoltam, hogy ne fölösbe álljon, hanem akkor szóljon ez.
2011. aug. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!