RC autó modellezést milyen járművel kezdjem el? Illetve ez jó lenne?
Figyelt kérdés
Jön lassan az ősz, egyre kevesebb dolgot lehet odakint csinálni, de elhatároztam, hogy jövő hónapba veszek egy RC buggy modellautót.Egy Reely Rangert néztem ki, hozzá menetszabályzót, távirányítót, szervót, vevőt, akkut meg együtt az egészet egy pakkba 27ért. Ez egy megfelelő kezdő 'szett' lenne? Későbbiekben fejleszteném a járgányt, kapna jobb lengéscsillapítókat, gumikat és Brushless motort.2011. aug. 19. 00:00
1/3 anonim válasza:
Nagyon nem. Az én elsö buggy-m why thunder tiger volt(robbanómotoros). Legalapabb szettet tilos megvenni, meet annyira sz@r, hogy elveszti az élményét.
Villanymotorosban sahba nem tudok segíteni, de semmiképpen be vedd meg a legolcsóbbat. A legjobb Magyar bolt martonvásáron van. Ha bövebben érdekel küldöm a címét.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem mondanám a legalapabb szettnek, mert így is benne van az egész 44-ben. :) Persze nem az ár határozza meg, de nem akarok egyből venni egy robbanósat 70-ért... Kezdjük annál, hogy nekem még ilyen kocsim sose volt, kiskoromban volt még egy nagyon régi távirányítós autóm, na de gondolom a kettő ég és föld. :) Mindenképp egy élmény lenne nekem biztos, de robbanóssal baj van és ennél fejlettebb szettet csak jóval drágábban vehetnék, annyit meg most nem szeretnék erre költeni.
2011. aug. 21. 19:39
3/3 kerord válasza:
az az igazság hogy elektromossal kezd aztán ha megy jöhet a robanomotoros mert avval kicsit többet kel foglalkozni pl álitgatás tisztítás stb kb fél óra játék 5 perc álitás sajna :((((((( nekem volt mind kettő most ép egy tuningolt elektromos van most szerzek hozzá egy gyors töltőt és kettő nagy aksi kimész játszani addig tölt a másik aksi az autóban aztán felváltva játszol játszol .....:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!