Melyik a legjobb e-book olvasó ár/érték arányban a piacon?

Figyelt kérdés

Fontos a jó olvashatóság, hogy ne menjen gyorsan tönkre a képernyő felülete illetve a wifi-kapcsolat! :)

Aki tud ilyet az kérem válaszoljon!

2011. aug. 18. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

15:34 magadnál vagy? Nyugodj már le.

Szövegértéseddel gondok vannak.

Tudom, hogy mi a DX. Felőlem olvasgathatsz 15colosat is lóbetűkkel, elnézést, hogy jót akartam neked, mivel évek óta foglalkozom a témával, a szakmám miatt :)

2011. aug. 19. 17:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy velem lenne gond, amikor a kijelző méretének kérdése merült fel és hogy egy cikkben a 6" átlót kicsinek találta a tesztelő (amúgy neki is szakmája ez), erre a te reakciód:

"...Régi az idézett cikk, már Kindle 3 van, sokkal csinibb és okosabb, mint a kettes...."

Hát basszus a kindle 3-nak is 6" kijelzője van!!!

Akkor miről beszélsz? Mi köze a kis kijelző méretének ahhoz, hogy "csinibb és okosabb" lett???

Na kb itt esett le hogy nő vagy.

2011. aug. 19. 19:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Azért össze ne vesszetek ezen :) Mindenesetre köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2011. aug. 19. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező :) Részemől semmi probléma.

A legelején írtam a személyes szempontok fontosságát. Arra még nem reagáltál, pedig az is fontos lehet. Milyen ebookokat olvasnál? Hol használnád?

Ha pl. van egy csomó epubod, akkor Kindle nem jó hozzá (még, állítólag egyszer majd epubot is olvasni fogja...).

Nézd meg még ezt, epubot is szereti, drm-eset is.

[link]

Magyarul is tud felolvasni.

A textr felejtős (bookline/libra), hiába áll mögéjük sok magyar kiadó, nem tudnak olyan hálózatot kiépíteni és olyan áron adni az olvasót, mint az Amazon.

Koobe szintén felejtős.

19:30 :-*

Nem is értem, miért húzod fel magad olyasmi miatt, amit még életedben ki sem próbáltál. Ismerkedj meg közelebbről egy Kindlevel (meg egy nővel :)), még jó is kisülhet belőle. Halvány fogalmad nincs, milyen használni, addig ne próbálj mást győzködni. Miért gondolod, hogy ha személyeskedsz és sértegetsz valakit, akkor igazad lesz?

2011. aug. 19. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:

A nővel ismerkedést kihagynám, mert a feleségem nem örülne neki. Ezzel amúgy pont te kezdtél személyeskedni és csak tényeket adtam eddig, okot is leírtam miért gondoltam, hogy nő vagy de cáfolj nyugodtan ha tévednék.

A teszt írója pedig párhuzamosan használta a két olvasót szóval akkor az Ő véleménye azért csak számít?

Te használtad már mindkét olvasót? Ha nem akkor most pont magadnak mondasz ellent illetékességben.

2011. aug. 19. 23:02
 16/21 anonim ***** válasza:

"...Nem is értem, miért húzod fel magad..."

Az akaratos, büszke és csökönyösen kitartó logikátlan gondolkodás, amely képtelen meghajolni a tények és az értelem előtt, nos ennek megtapasztalása embertársaimnál mindig ezt hozza ki belőlem.

Tudom, én vagyok a hülye, hogy nem hagytam abba a reagálást a második értelmetlen megszólalásod után...

2011. aug. 19. 23:06
 17/21 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek (nem másnak!):

Szerintem a formátum miatt kár itt mérlegelni lévén millió lehetőség van a különböző e-könyvek ingyenes konvertálására.

Habár akaratlanul is kialakult egy vita, de annyiban könnyű a helyzeted, hogy a márkában mindenki egyet mondott itt.

2011. aug. 19. 23:52
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

"millió lehetőség van a különböző e-könyvek ingyenes konvertálására"

Mutasd meg plz, hogyan konvertálhatom ingyenesen az Amazonról vásárolt ebookokat, vagy a DRMes ePubot, DRMes PDFet.

2011. aug. 20. 02:29
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

23:02 bocs, most látom, nekem is írtál kedvesen :)

Majdnem 10éve használok/vásárolok ebookokat, 3féle eszközt használok olvasásra jelenleg is, ebook-rendszer projektben szakértőként dolgoztam.

Kérlek, legalább nézz utána a témának, ha érdekel, DE amíg kezedben se volt az eszköz, nincs tapasztalatod vagy téves dolgokat írsz (formátumok), kicsit vegyél vissza a lendületből. Ellenőrizd neten a tényeket, mielőtt ellentmondasz csak azért, mert én írtam.

Tényleg bal lábbal kelhettél, olvasd vissza, nem írtam semmi olyat, hogy nem 6" a kindle3. Nem írtam semmi olyat, hogy a DX más cég gyártmánya. Teljesen feleslegesen estél nekem.

Sőt, "Tényleg az lenne jó ha kézbe tudnám venni egyszerre a kettőt de erre nincs lehetőség. :/" után épp elkezdtem neked utánanézni, hogyan tudnád összehasonlítani a kétféle kindlét élőben. csak közbejött a 15:34 toporzékolásod. Szóval csinálj, amit akarsz, morogjál, engem nem zavar. De hülyeségeket ne írj a kérdezőnek plz.

2011. aug. 20. 04:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne mellé beszélj hanem írd meg, hogy használtad már a DX-et vagy nem!!!

Mert ha nem akkor nincs jogod azt írni, hogy a normál Kindle jobb vagy rosszabb, (szemben a cikk írójával)!

Nekem itt nyomathatod, mekkora király vagy, itt írásban visszaolvasható mekkora hülyeségeket vezettél le eddig a témában.

Konvertálásban pedig a net világában bármi lehetséges.

Habár mivel a Kindle most az alapértelmezés inkább az a kérdés, hogy mi az a formátum, ami elterjedt és a Kindle nem kezeli.

Ezek zömét eleve a Amazon támogatásával konvertálható, de ezen felül elég ha beírod a google-be a "varázsszavakat" és meg lesz a milló találatod mint pl ez:

[link]

Az értelmetlen szócséplést viszont most már tényleg befejeztem veled, mert most már tényleg én vagyok a hülye, ha nem állok le és haszontalan dolgokra pazarlom az időmet!

2011. aug. 20. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!