Az XBOX 360 KINECT nem gagyi?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Veszünk majd egy xbox 360 kinect-et,de arra vagyok kíváncsi hogy az nem ciki (az xbox tök csak a kinecten gondolkozok),szóval azon még nincsenek olyan jó játékok,mint a move-n,szóval szerintetek a move jobb mint a kinect,mert azon vannak kemény játékok.Szóval véleményeket,tapasztalokat kérek.2011. aug. 18. 19:18
21/31 anonim válasza:
Move jobb sokkal stabilabb kinect nem olyan jól reagál a mozgásokra látszik hogy okos dolog a move-nál a Motion Joy .
22/31 anonim válasza:
Nem mindig reagál rosszul. Csak a Fighters Uncaged játéknál. Ott semmire sem reagál. De a többire igen :D.
23/31 anonim válasza:
Én is a moveot ajánlom! Jobb játékok vannak rá SZERINTEM! Resistance 3,LBP, Inafmous 2 is kap ha jól tudom,Killzone 3,Fifa 13 is támogatni fogja, RUSE, Sport champions,Eye pet,Heavy rain,MAG,NBA2K11,Resident evil,Singstar,Start the party,Ape escape,Fight,Shoot,sly,Time crysis,socom,uncharted 3,tron,TV superstars! És a ps3-ban van blu-ray meg támogatja 3d-t és a hardver is erősebb!
24/31 anonim válasza:
Arra kiváncsi lennék közülünk ki nézi a PS3-mát egy 3D-s tévén ami szabad szemmel látható vagy adtak hozzá szemüveget.
27/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,várok még
2011. aug. 20. 15:56
28/31 anonim válasza:
Bocs,hogy most írok de olvastam amit írtak/írtál.Nem ciki 12 évesen játszani.Én most 13 vagyok és januárba töltöm be a 14 évet.Nagyon jó a kinect.Én nagyon ajánlom.Amúgy ha fiú vagy akkor ajánlóm a UFC Personal Trainert.
29/31 anonim válasza:
Én meg azt ajánlom, hogyha sportolni akartok menjetek el sportolni...
Mekkora egy ökörség ez...
30/31 anonim válasza:
De ha sportolni megy az ember akkor utazni kell(Ha nem Pesten lakik)De aki nem Pesten lakik mint én akkor annak sokat kell utazni.Én ajánlóm a Kinectet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!