Miért drágábbak az x-boxos játékok, mint a pc-sek?
majd szeretnék venni egy x-box 360 slim-et, kíváncsiságból megnéztem hogy mennyi egy játék, és legalább 2000-el drágább ugyanaz a játék x-box-ra, mint pc-re.
jah és még megkérdezném, hogy fps játékokat milyen nehéz kontrollerrel játszani?
Azért mert a PC -s játékokat alig veszik!
Eladásokban 6% tesz ki a PC-s ipar!
Helló! Én pontosan mához egy hónapra vettem egy 250 Gb-os X360 Slimet , és egyátalán nem csalódtam benne .
Én fps b.zi vagyok , most is Cod7-el nyomulok Xen .
Szilárdan 60 FPS el nyomja , nemtöbb nemkevesebb .
Ami legelöször meglepett az Xboxban az az internet hasznosítása volt.
Ezzel arra célzok : Volt egy barátom aki elhozta hozzám a gépét (PC) Black opsozni , bedugtuk az internetet ( 4megás ) és nem szaggatott a játék mert jó gép volt , de annyira szarul használta az internetkapcsolatot , hogy folyamatosan szar pingel , laggolva nyomtuk .
Most meg az Xboxal , megy a LiveParty chat 7 emberrel és egyátalán nincs laggom . Nagyon meglepődtem amikor ezt megláttam mert azt olvastam a Liveról , hogy szélessávú net kell hozzá , és ha jól tudom ami nekünk van az nem az.
A kontrollerről annyit , hogy meg lehet szokni , én azelőtt sosem Xboxoztam ( najó egyszer BFBC2 10 percet havernál ) most meg 4-5 killstreakokat nyomok TDM be ;)
Vedd meg nem bánod meg !
Ja , és még + az hogy amit adnak hozzá kontroller az vezetlék nélküli és nekem 15 méterröl is tökéletesen hat . Bár csak 4 ről használom .
köszi, tuti megveszem, remélem 1 megás nettel menni fog a live XD
ahol lakok a 10 mega már csodának számít, de piszok drága és még nincs is meg 10 mega, max 8
Szia! Én vagyok az Aug 17. 11:29-ei .
1 megás nettel ne vegyél , nem hiszem hogy menne :S
És mi az hogy 37 %ban hasznosak a válaszaim ? :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!