Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360-on befagy a CoD Black...

Xbox360-on befagy a CoD Black Ops de miért?

Figyelt kérdés
Van egy flash-elt xbox360-on. Amikor játszottam Black Ops-al lementettem majd kikapcsoltam amikor viszont újra bekapcsoltam és a mentésről akartam folytatni befagyott csak fehér kép és semmi. Nem reagált egyik gombra se a joystick-on és csak úgy tudtam kikapcsolni hogy 3-szor megnyomtam a konzolon a kikapcsolás gombot. Mi lehet vele a baj?
2011. aug. 13. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Megpróbáltad többször? Lehet a mentés nem lett sikeres..vagy bármi. Nagyon sok a hibalehetőség. Lehet a gép nem tudja vmiért olvasni azon adatot, ami a mentés után következik. Ez lehet olvasó hiba is, lehet lemez hiba is, lehet írás hiba is. Lecsekkolnám a lemezt abgx-el, és ha jó, kizárhatjuk az íráshibát. Verbatim-ra írj, azon tartósabb marad az adat, és könnyebben olvasható. Nézd meg nem-e karcolódott meg a lemez.

Ha esetleg közbe játszottál egy új game-mel, és update-eltél, lehet emiatt van a hiba. Ez esetben töltsd le még1*a Black Ops-ot, futtasd át rajta megint a már update-elt abgx-et (06.14-én jött a programhoz az update) mert akkor az a védelem a gond. (ap 25-ap 26)

Ha felment a 13140-13599 dash update, akkor ez a ludas, ezt is meg tudod nézni a system fülön, dash verziószámot leolvasva.

2011. aug. 13. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Írás hiba nem lehet mivel már meg van és boltban vettem nem házilag kiírott. Amúgy a cd Maxell márkájú. Többször is próbáltam kb 3-szor. Nem is játszottam azóta rajta mert csak felidegesített szóval update nem volt. Olvasó 3 hónapja lett cserélve mivel tönkre ment de azóta nem volt vele gond. Update utoljára körülbelül áprilisban volt és csak utána vettem meg. De amúgy meg Júnisban játszottam ki a játékot és utána csak Multiztam de azt is csak local-ban de azt normálisan vitte nem volt vele gond.
2011. aug. 13. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

"Írás hiba nem lehet mivel már meg van és boltban vettem nem házilag kiírott."

- írás hiba attól még lehet, mert "meg van" - ez számomra kicsit nyakatekert xD

- attól is lehet, mert boltba vetted ;-)

- ha boltba vetted is "házilag kiírott", nem?

- Ha meg már boltba árulnak lemezt, dual dvd+r-ről beszélünk, nem is cd-ről, akkor legalább normális nyersanyagra dolgozna az illető, hisz a nem normális nyersanyag használata az olvasó behalásához is vezethet, illetve mint írtam a rávésett adat közel nem olyan minőség - olvasás szempontjából nem mindegy - illetve a tartóssága sem lesz olyan egy Maxell-nek mint egy Verbatim-nak. Olvasson fórumot, ha már warezol ezerrel. ;-)

Ha Maxell-re vésett vmi ratyi íróval, lehet azért nem megy a mentésedtől a game, írási hiba esetére ilyesmire gondoltam...persze, ha sikertelen az írás, eleve el sem indul a game.

2011. aug. 13. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Ilyen rendes dvd+r-esen van mint te írtad. Már több játékot vettem abból a boltból és egyik se volt rossz. Amúgy meg egyszer már kijátszottam a Black Ops-t csak újra kezdtem. Mivel befagyott ezért ismét újra kezdtem és eddig még nem fagyott be. Bár még igaz nem tartok annál a küldinél
2011. aug. 15. 00:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyira meg nem vagyok bele mélyedve hogy fórumozzak :).
2011. aug. 15. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne is Te fórumozz, hanem a boltos, aki Maxell-en adogatja a copis gamét. Lehet megsérült a lemez, egy kis karcolás is okozhat olvasási hibát, sokkal inkább egy dual-nál mint pl. egy cd-nél. (ez ~8giga, CD 700MB ugyanakkora korongon)
2011. aug. 17. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
De csak egy küldinél fagy be. Ennél: http://www.youtube.com/watch?v=AWDYdGg5ZYY vagyis ha bementem a Safe House ba akkor és lelőttem az őröket ott a ház mögött akkor ugye van csekponint (jó angolosan) és ott lementem ameddig eljutottam és befagy. De ha nem kezdem el a pályát és úgy kezdem el mentésről akkor viszont nem fagy be.
2011. aug. 17. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!