Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 slim 4gb vagy ps3?...

Xbox 360 slim 4gb vagy ps3? Meiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
nemtudok dönteni h meiket vegyem meg,de az biztos h nem szeretnék netért fizetni meg a kül féle kiegészítökre, láttam hírdetésben egy ps3at,45ezer ftér,4db játékkal,aza baj hogy nincs rá garancia.megéri megvenni?
2011. aug. 12. 03:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!!Akkor vegyél ps3-at ha tudsz venni hozzá eredeti játékokat mert úgy tudom hogy nem lehet flashelni és csak eredeti játékokat visz aminek elég borsos az ára.

Az x-box viszi a letöltött játékokat tehát ha nem vet fel a pénz akkor ezt ajánlom de a 250 gb-s nem sokkal drágább akkor inkább azt vedd.

Én x-boxot fogok venni mert nincsenek 10ezreim ps3 játékokra meg hát az x-boxhoz ott a kinect is ami nekem nagyon bejön:)Remélem segítettem...

2011. aug. 12. 07:05
 2/14 A kérdező kommentje:
oké köszi.am leirtam h használtan mennyiért láttam 4db játékkal :D.csak az a baj hogy nincs rá gari :/
2011. aug. 12. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
énis x-box -ot vennék szintén a kinect miatt... :)
2011. aug. 12. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a Kinect vagy Move, akkor az is egy szempont lehet, ezt neked kell eldönteni, Move hardcore játékosoknak ajánlott, Kinect casual játékosoknak, családoknak.

A másik szempont, hogy warez vagy eredeti játék (tudom, kapsz hozzá 4-et alapból, de utána warez vagy eredeti?)

Ha warez xbox (amúgy ps3-at is lehet flashelni, könnyebben is, csak a játékok beszerzése körülményesebb), ha eredeti egyértelműen PS3.

2011. aug. 12. 15:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Ja és nem gáz, ha PS3-ra nincs garancia, ha csak nem dobálta a gazdája akkor kb lehetetlen, hogy elromoljon.

Viszont ha 60 gigás fat, akkor azt inkább kerüld, az a széria gyakran hibásodik meg (bár van ismerősöm akinek 4 éve megy a 60 gigás ps3-a, de ez ritka).

Ha nem 60 gigás, akkor bátran megveheted.

2011. aug. 12. 15:50
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi.hát a ps3 2éves,120GBos slim,állítólag meg kímélt állapotban van,azt mondta a faszi h alig használta.am én csak a sárga ledes hibától félek mert nagyon drága a megjavítása.a játékok annyira nem nagyon "izgatnak" csak 1,2 pl.Gta 4,cod mw2,3,Black ops,köszi a segítséget,ja és a movie az pont nekem valo mert nem szeretem a kinectet :S
2011. aug. 12. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem szereted a Kinect-et még nem 100%, hogy a Move neked való.

Én sem szeretem a Kinect-et, ráadásul nem gyengén PS fanboy vagyok, a Move mégsem izgat annyira.

Ha ingyen nyernék egyet akkor persze hatalmasan örülnék neki, de 20-25 ezret nem ér meg.

Slim-nél még nem hallottam sárgaledről, még fat-nél is ritka, max a 60 gigás fateknél gyakoribb, de ott sem minden második hibás.

Amúgy boxon több a codos, meg a DLC-k hamarabb jönnek ki boxra, viszont ott ugye fizetős a multi, és csak ez az egy játéknak van előnye a boxon, szóval PS3 jobban megéri.

2011. aug. 12. 19:49
 8/14 A kérdező kommentje:
okés.köszi
2011. aug. 13. 02:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ps3 is törhető ha nem akarsz multizni.. 3.55ös FW + file manager és kész. (de szerintem multi jobb :))
2011. aug. 15. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

PS3: sárga ledek

Xbox: piros ledek :D

Nekem egy Xbox 360 Slim 4GB-m van kinectel hozá. Egy élmény a kinectel játszani. Főleg hogy most jön rá egy horrorjáték (Rise of Nightmares) és állítólag: A Steel Battallion Heavy Armor támogatja majd a kinectet (ez egy elég brutális grafikájú és játékélményű jövőbeli CoD szerű játékélményt ígér).

Semmi baja se az Xboxnak se a kinectnek. Én be tudom szerezni rá a játékoakt 1500 forintért is.

Szerintem Xbox 360 Slim (gyerünk PS3 fanok pontozzatok le :D)

2011. aug. 15. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!