Xbox 360 slim 4gb vagy ps3? Meiket ajánlanátok?
Szia!!Akkor vegyél ps3-at ha tudsz venni hozzá eredeti játékokat mert úgy tudom hogy nem lehet flashelni és csak eredeti játékokat visz aminek elég borsos az ára.
Az x-box viszi a letöltött játékokat tehát ha nem vet fel a pénz akkor ezt ajánlom de a 250 gb-s nem sokkal drágább akkor inkább azt vedd.
Én x-boxot fogok venni mert nincsenek 10ezreim ps3 játékokra meg hát az x-boxhoz ott a kinect is ami nekem nagyon bejön:)Remélem segítettem...
Ha érdekel a Kinect vagy Move, akkor az is egy szempont lehet, ezt neked kell eldönteni, Move hardcore játékosoknak ajánlott, Kinect casual játékosoknak, családoknak.
A másik szempont, hogy warez vagy eredeti játék (tudom, kapsz hozzá 4-et alapból, de utána warez vagy eredeti?)
Ha warez xbox (amúgy ps3-at is lehet flashelni, könnyebben is, csak a játékok beszerzése körülményesebb), ha eredeti egyértelműen PS3.
Ja és nem gáz, ha PS3-ra nincs garancia, ha csak nem dobálta a gazdája akkor kb lehetetlen, hogy elromoljon.
Viszont ha 60 gigás fat, akkor azt inkább kerüld, az a széria gyakran hibásodik meg (bár van ismerősöm akinek 4 éve megy a 60 gigás ps3-a, de ez ritka).
Ha nem 60 gigás, akkor bátran megveheted.
Attól, hogy nem szereted a Kinect-et még nem 100%, hogy a Move neked való.
Én sem szeretem a Kinect-et, ráadásul nem gyengén PS fanboy vagyok, a Move mégsem izgat annyira.
Ha ingyen nyernék egyet akkor persze hatalmasan örülnék neki, de 20-25 ezret nem ér meg.
Slim-nél még nem hallottam sárgaledről, még fat-nél is ritka, max a 60 gigás fateknél gyakoribb, de ott sem minden második hibás.
Amúgy boxon több a codos, meg a DLC-k hamarabb jönnek ki boxra, viszont ott ugye fizetős a multi, és csak ez az egy játéknak van előnye a boxon, szóval PS3 jobban megéri.
PS3: sárga ledek
Xbox: piros ledek :D
Nekem egy Xbox 360 Slim 4GB-m van kinectel hozá. Egy élmény a kinectel játszani. Főleg hogy most jön rá egy horrorjáték (Rise of Nightmares) és állítólag: A Steel Battallion Heavy Armor támogatja majd a kinectet (ez egy elég brutális grafikájú és játékélményű jövőbeli CoD szerű játékélményt ígér).
Semmi baja se az Xboxnak se a kinectnek. Én be tudom szerezni rá a játékoakt 1500 forintért is.
Szerintem Xbox 360 Slim (gyerünk PS3 fanok pontozzatok le :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!