Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen játék a Call of Duty...

Milyen játék a Call of Duty Black Ops?

Figyelt kérdés

Megéri megvenni (PC)? Leginkább a zombi mód érdekel, mert az a WaW-ban isteni volt, most milyen? Multiplayer jó, vagy ugyanolyan szar, mint az MW2-ben?

válaszokat előre is köszi

2011. aug. 11. 14:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Huh ha neked pont a zombi tetszett, és az mw2 multija meg nem, akkor szerintem bajok vannak :Dd amúgy szerintem jobb ebben a zombi.
2011. aug. 11. 14:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem tetszett, mert minden fegyver túl gyorsan ölt, rengeteg grenade launcher, aztán ott végleg elég volt, amikor egy domination játékban 150 ponttal vezetsz, a másik csapat meg csak ellő egy nuke-ot (egy olyan ember, aki egy alkalommal se szerzett zászlót), és megnyeri a játékot. Aztán még nem voltak szerverek, és szinte minden játék tele volt hackerrel.
2011. aug. 11. 14:53
 3/17 anonim ***** válasza:
nem a legjobb. az infinity ward-os codok a legjobbak. a treyarchosok, mint a black ops nem jók. az mw2 multija meg isteni. mondjuk sajnos rengeteg láma dolog van benne, de azért így is jó.
2011. aug. 11. 14:54
 4/17 anonim ***** válasza:
azért ölt túl gyorsan, mert hc-n játszottál. ha sc-n mész akkor több golyó kell 1 emberbe. mostmár nincsenek nagyon hackerek, mert az aiw csinált egy cheater szűrőt. pár hónapja még tényleg játszhatatlan volt a hackerek miatt, de már jó.
2011. aug. 11. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Az Infinity Ward játékai közül a CoD6-4 és a Medal of Honor - Allied Assault jöhet csakis szóba:D
2011. aug. 11. 14:57
 6/17 anonim ***** válasza:
meg a cod 2 :)
2011. aug. 11. 14:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Ja igen:D
2011. aug. 11. 15:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem HC volt, nahát azt el se tudom képzelni, hogy milyen lehet. Am az egész játék olyan, mintha a kezdőket erősen segítenék (minimális fegyvervisszarugás, deathstreakek).
2011. aug. 11. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
hát igen...de a black ops is tele van ilyen sz@rságokkal. és rosszabbul van megcsinálva
2011. aug. 11. 16:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Én mik a szarságok? Csak mert akkor nem biztos, hogy megveszem (bár a zombikért igen csak csábító).
2011. aug. 11. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!