A laptop és a notebook között csak méretbeli különbségek vannak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:31
1/6 anonim válasza:
Meg szerintem más fajta teljesítményre, más fajta használatra vannak belőve. Egy notebook-on például majdnem biztos hogy nem tudsz semmilyen normális játékot játszani, videókat vágni, komolyabb rendszerigényű programokat futtatni.
2/6 anonim válasza:
Ez tipikus vita tárgy. RÉGEN a laptop és a notebook között annyi volt a különbség, hogy a laptop a régi szögletes (hagyományos) hordozható gép volt, a notebook pedig az új ergonómikus design-al kialakított, lekerekített gép.
Ma már a két fogalom teljesen egybeolvadt, nincsenek különbségek (!!a notebook nem kisebb, mint a laptop!!).
3/6 Panda Péter válasza:
szerintem amire a kérdező gondol, az a netbook. netbook és laptop között azért komoly hardverbeli különbségek is vannak, netbookban általában gyenge hardver van. ha fontos a kis méret, de kell a teljesítmény, akkor a 13,3/14 colos könnyű notebookok közül válogass (vagy ha nagyon gazdag vagy akkor 12colos szubnotebook)
4/6 anonim válasza:
netbook jah jah, énis arra gondoltam amikor a választ írtam:D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként én nem a netbookot kérdeztem, hanem a notebookot, ahogy a kérdésemben is szerepel.
De akkor ezek szerint semmiféle különbség nincs köztük.
2011. aug. 11. 17:18
6/6 anonim válasza:
Marketingbeli különbségek vannak. Ha valaki nagyon okosnak akar látszani, akkor nótbúkot mond, ha menőzni akkor meg vesz egy netpíszít.
Magyarul összehajthatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!