Mért akad a windows media player?
Figyelt kérdés
Acer aspire netbookom van kaptam pár filmet ismerősöktöl pendriveon,virusirtót lefutattam nincs vele baj,de ha media playerben szeretném nézni van hogy megakad 1-2 percre a film,vagy a kép megáll és a hang megy.Nem a film a hibás mert másik gépen müködik.VLC media playerben is ugyanez a gond.Lehet az a baj hogy 2 lejátszó program van a gépen?Mot gondoltok?2011. aug. 9. 13:14
1/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ez a suliban..
Próbáld meg hogy nme teljes képernyőn nézed.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi,remélem nem a gépnek van baja.
2011. aug. 9. 13:40
4/7 A kérdező kommentje:
160 GB HDD
2011. aug. 9. 20:24
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem a HDD kapacitasara ertette.Hanem a RAM-ra.Haverodnak ment?Lehet hibasan masolta fel vagy nem fert fel a pendrive-ra.De az is megtortenhet hogy a cuccnak nem eleg nagy az olvasasi sebessege.
U.I.:Probald meg felrakni HDD-re es lehet megoldodik a problema.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat tegnap volt a szerelő adott egy másik lejátszó programot azzal tökéletesen működik.
2011. aug. 12. 13:18
7/7 Faragó Kálmán válasza:
És mi a lejátszó program neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!