Melyik a legjobb notebook most 2011-ben?
Nekem ez a Panasonic egyáltalán nem tetszik és még a felszereltségétől sem voltam kellő képen elájulva. Amúgy pedig az első gondolatom a kérdés olvasása után az volt, hogy "ha elmondod nekem, hogy melyik a legjobb és legszebb autó jelenleg akkor én is elmondom, hogy melyik a legjobb notebook jelenleg!" Szerintem!
Én azt ajánlom, hogy menjél fel a dell,sony,msi vagy akár az asus oldalára és nézegesd a készülékeiket.
ma 22:27
Hát nem tom, de nem hiszem hogy tudsz mutatni nekem az általad említett márkák csúcsnotebookjai közül olyat amely 8 óráig bírja egy feltöltéssel, továbbá gond nélkül kibírja ha átmegy rajta egy autó, és a szakadó eső sem teszi tönkre!
Volt még régebben ilyen apple white notim, véletlenül erősebben megnyomtama csuklótámaszt rajta, és összetörtem benne a vincsit, behorpadt a teteje miközben pörgött benne a lemez :D
A Hp gépei meg mind zsanér vagy alaplap hibásak.
A dellek viszonylag jók.
"továbbá gond nélkül kibírja ha átmegy rajta egy autó, és a szakadó eső sem teszi tönkre!"
Ez mit jelentsen kérlek?:D Nem Hardcore dolgokra tervezik a laptopokat és a kérdező sem szeretne az Atlanti-óceán mélyén búvárkodva pötyögni illetve raftingolás közben sem szeretne e-mait írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!