Miért nem viszi a kiírt Assians Creed Brotherhood-ot az xbox 360?
Figyelt kérdés
Eddig Verbatimra írtam már 3 játékot (Mafia 2, Homefront, Red Dead Redemption Undean Nightmare) mindegyiket jól vitte, ma vettem intenso dvd, kiírtam rá a Halo reachot, a dashb-on behozta a képet de nem indította el, majd kiírtam az Assians Creedet, azt se inditotta el, és verbatimra is kiírtam az Assians Creedet, de ott se inditsa? Nem értem mi lehet a baj?! A dashboard: 2.0. ja és flashelt, mikor vettem hozza jatekokat azt mondtak h a black ops-ot nem viszi a mittomen miatt, lehet h azert se viszi ezeket se? Varom a valaszokat mert szetrobbanok az idegtol, kösz :)2011. aug. 5. 19:36
11/14 A kérdező kommentje:
most megint azon gondolkodom h ha frissitenék egy olyan dashra h vigye a 2.5 játékokat, azt valahogy meg lehetne oldani? ujra ki kéne flashelni?
2011. aug. 6. 11:46
12/14 anonim válasza:
Ha frissítesz, akkor újra kell flashelni mert az új dash leflasheli gyárira állítólag. Ha újraflasheltetsz akkor LT+ 1.9-et rakass rá.
13/14 A kérdező kommentje:
hát most németbe vagyok, ugyh nincs lehetosegem a flashre, de igy fogja vinni az ujabb játékokat pl a forza 4et? v a battlefield 3at?
2011. aug. 6. 18:33
14/14 anonim válasza:
Valószínűleg igen, ha csak addigra ki nem találnak valami újféle másolásvédelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!