Megéri az árát ez a Nikon Coolpix S8000?
Figyelt kérdés
Esetleg mondhatnátok olyan fényképezőgépet is ami 10 MegaPixel felett van és 5x zoom felett van, és olcsó...
2011. aug. 4. 22:20
1/3 A kérdező kommentje:
És még valami,ha tudnátok olyan kis otthoni fényképezőgépet ami távolra jól zoomol,de nem esik össze a kép,pixelesedik el,mosódik el stb...(pl. ha naplementét fényképezek...)
Vagy állt. a mostani fényképezőgépek 5x zoomjai jónak mondhatók ?
2011. aug. 4. 22:24
2/3 anonim válasza:
Miert keresed a minnel tobb megapixelt egy kompakt gepnel? Egy ilyen kis szenzorra belegyomoszolni 10, vagy afolotti megapixelt bun. Ez csak vevocsalogatas.... Ilyen gepeknel ha 10 folotti, akkor nagyon elzajosodik a kep, es a sotetben valo fotozast megjobban ellehetetleniti. Egyebkent szerintem nem eri meg, ha ragaszkodsz a kompaktokhoz akkor a Nikon p300 az, ami most elnyerte a TIPA dijat kompakt fenykepezo kategoriaban. De ennyiert szerintem vehetsz Bridge kamerat is, amik a zoom-rol hiresek, szoval azokkal nagyon nagyithatsz, van tobb 100 mm-es objektivu is, az aruk is ekorul mozog szerintem. De naplementere nem kell feltetlenul a nagy zoom, sot.. mellesleg a kepeket nem art boost-olni photoshop-pal, foleg egy naplementeset. De erre mar csak a DSL-R-ok jok
3/3 A kérdező kommentje:
Oh értem...Akkor megfogadom a tanácsod! Habár nem mostanában fogok venni fényképezőt,de ha veszek akkor csakis ezek szerint !Hát igen vevőcsalogatás...hát manapság már mi nem az :D ?!!
Zöld mancs megy !
2011. aug. 7. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!