Milye ment tönkre a PSP-nek?
Figyelt kérdés
Szóval, elmondom mi történt, de a részletek nem fontosak. Szóval, beléptem egy programba(nem fontos hova), fel lett telepítve, el lett indítva, de amikor töltött benne valami, ki írta azt hogy ''memória kártya törlése(mármint hogy letöröl róla mindent). Na mondom én ezt nem akarom, de nem lehetett SE KIKAPCSOLNI SE LEÁLLÍTANI! Egy valamit tudtam, kivettem az aksit.(nem tudom, szerencse vagy balszerencse hogy pont 99%-nál vettem ki?) Visszatettem, be akartam kapcsolni, erre feltolom a bekapcsolóját, elkezd zölden világítani de a kép fekete marad és egy idő után kikapcsol. Oké, mondom remek. De az lenne a kérdésem, ha valaki ért ilyenhez, mi ment tönkre? Az aksija vagy maga a PSP?2011. aug. 2. 10:50
1/5 anonim válasza:
A PSP.
Telepítés, mentés közben sosem szabad semmit kikapcsolni, nem lesz olcsó a javítása.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azt gondoltam, de nem akartam hogy teljesen üres legyen a Memory stick :S
2011. aug. 2. 11:17
4/5 anonim válasza:
Milyen PSP modelled van? 1000, 2000, vagy 3000? És ha 2000, akkor régi vagy új alapos?
5/5 anonim válasza:
És elég fontos lenne tudni azt is, hogy hova léptél be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!