Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért érzekeli a gép lemezmegha...

Mért érzekeli a gép lemezmeghajtóként az USB-t?

Figyelt kérdés
Egy elég fura problémám van.Az USB-t bedugtam az xbox-ba. Miután megvolt a telepitése hogy menjen xboxon is mikor a gépbe raktam és egy Modio nevü programmal ráraktam a savegame-et.A gépem lemezmeghajtóként érzékelte az USB-t xboxon viszont egyáltalán nem érzékelte.Ha pedig el akarom inditani gépen azt írjaki hogy helyezzem-be a lemezt.
2011. júl. 31. 23:01
 1/6 anonim válasza:
Ez ijet mgé soha életemben nem tapasztaltam ahogy elmondtad deh a gépedben lehet baj win 7-esed van??Ha igen az lehet hogy kitöröltél egy driver-t illesztő progit és nem úgy működik másnak érzékeli vagy megváltozott amikor bedugtad az XBOX-be az usb-nek az áramköre vagy valami ijesmi amit aszem átlehet állítani deh ne szidj ha hüjeséget mondok és akkor ha kitörölted az ilelsztő progit akkor szedj le ujjat deh he nem segít és van illesztő programod keres rá a neten egy szűrőt kel kitörölni!!!És létszi miond el win 7-ed van-e és hány bites mert akkor leeht konkrétan tudok segíteni!!
2011. aug. 1. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Vistám van.Amúgy a probléma csak az után jelentkezett hogy a savegame-et az illesztő program mappájába tettem és miután xbox-on üresnek írta az USB-t a gépen letöröltem a savegame-et és utána hülyültbe az USB.
2011. aug. 1. 12:54
 3/6 anonim válasza:
Háth ezt most nem értem USB?Nem pendrajv???Mert nem tod az USB-re rakni semmit csak azzal tudsz egy ezközbe adatot átvinni ojan mint egy kábel amit bedugsz a konektorba vagy egy feltöltő telefonoknak vagy bárminek szoval szerintem ez pendrajv nem usb xD!
2011. aug. 1. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:
USB vagy Pendrive nekem egyremegy amja pendrive XDD (boccs)
2011. aug. 1. 17:44
 5/6 anonim válasza:
Ahan akkor háth elrakta ojan mint a zene elindítottad egy progival és ő megváltoztatta a formátumát namost menny vissza a progiba és váétoztasd meg vissza!!Keresss rá a neten rdeh nehogy úgy hogy formátum mert nem találod!!Úgy hogy pendrive kompatibilis megváltoztatása!!Nah én asszem enyit tudtam segíteni!!Csáó!!Válaszolok még a kérdéseidre majd !!DEh scáó :D
2011. aug. 2. 13:23
 6/6 anonim válasza:
a mtudsz az IL2-hüz teelpítási kódot??az am egy játék szimulator ha nem tudnád mert már találkoztam ojannal!!
2011. aug. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!