Hogyan rakhatok Nintendo DSi SD kártyájára cuccokat?
Figyelt kérdés
Mármint tudom,mer kártyaolvasóval még betudom tenni,de azután nemtudom nogy az xy.nds filet hova kell teni,mer már másoltam át nintendorol kártyára dolgokat,dde azokat se találom.2011. júl. 28. 10:43
1/9 anonim válasza:
ha játékot akarsz rátenni meg képet,videót,zenét akkor venned kell egy flash kártyát!
én árulok olyat olcsón:link: [link]
melyik szoftver verzió van a gépeden?ezt úgy tudod megnézni hogy beállítások-felső képernyőn a jobb alsó sarokban ott van hogy melyik verzió.
2/9 anonim válasza:
előző vagyok:nintendo sd kártyára csak zenét lehet másolni!
xy.nds fájl azért nem látszik mert az egy játék!
3/9 A kérdező kommentje:
De mivel a beállitásoknál a file kezelôben,a progikat/játékokat átmásoltam,valahol lenniük kell.Verziot kövi kommentbe irom mer nintendon vagyok mostis.
2011. júl. 28. 14:00
4/9 A kérdező kommentje:
Nos,mire ujra bekapcsoltam a netet,elfelejtettem,de ha jól emlékszem 1.4.3E xD
2011. júl. 28. 14:05
5/9 anonim válasza:
az 1.4.3 letiltja a másolt játékokat sőt minden flash kártyát.úgy hogy azért nem jeleníti meg.a másik frissítés már nem fogja tiltani.
6/9 A kérdező kommentje:
Másik? Ugyérte a kövi?
2011. júl. 28. 14:33
7/9 anonim válasza:
igen a következő frissítés.már nem sokára megjelenik
8/9 A kérdező kommentje:
És akkor az SD kártyán hova tegyem a cuccokat?
2011. júl. 28. 15:02
9/9 anonim válasza:
csak flash kártyára lehet tenni játékot programot.én is már próbáltam sd kártyára de nem sikerült!csak zenéket lehet de azt is .aac formátumba.arra van a flash kártya hogy lehessen rá játékot tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!