Melyik elektronikai cégek/márkák szerintetek a legjobbak, és melyikek a leggagyibbak? (pl: apple, sonny, philips; alcor, wayteq, my audio. )
Pana, mint legjobb fenykepezomarka? Nikon, Canon meg stb akkor mi?
Amugy Apple-nek kb csak jo termekei vannak, de tularazott, Sony tobbsege is jo (tv, ps3, laptop, mp3, stb), de neki vannak szarabb termekei is, Samsung is jo tv-be meg telefonba, Panasonic tv-be, stb.
Rengeteg marka van, had ne soroljam fel az osszeset, raadasul irhattad volna, hogy mivel kapcsolatban? Mert telefon, fenykepezo, hangtechnika, stb, mindnek kulon ezer markaja van
köszi a válaszokat!
azzal viszont nem értek egyet, hogy gagyik a sony kazettás magnói. egy időben ezek voltak a legmodernebb hanglejátszó eszközök.(egy kis olvasnivaló erről: Morita Akio - Made in Japan) viszont azt hallottam, hogy már leállt a kazettások gyártásával.
14:40es mire érti hogy vannak gagyibb termékei? tényleg érdekelne, én eddig minden sonys termékkel amivel találkoztam teljesen meg voltam elégedve. (a SonyEricsson már más dolog, több ismerősöm mondta/mutatta is hogy tönkrement, meg egyes funkciók nem úgy mennek ahogy kellene, bár nálam mintha minden elektronikai kütyü a lehető legjobban viselkedne, amik voltak nekem 3 SonyEricsson(W)-n is csodálkoztam, hogy mennyi mindent túléltek (:esőbenkinnhagyás, rengeteg leesés...). aztán végül miattam váltak működésképtelenné. (alkatrészekre szedve, szétdarabolt nyák-kal már nyilván nem várhatom tőlük, hogy menjenek.) szóval a sony-s dolgokat én csak ajánlani tudom. :))
02:15
Konkrét példát nem nagyon tudok mondani, de mindenből gyártanak olcsó termékeket, direkt a kevésbé pénzes embereknek, és az azért nem az igazi Sony minőség.
De amit nem adnak olcsón az azért jó.
SE mobilok meg régen jók voltak, a mai okostelefonjai viszont elég szarok
Viszont amint megnézed a high-tech Sony cuccokat elfelejted a kazettás magnót.
Pl. belinkelem ezt a videót, aztán egy 3D-s 50"-es fullhd-s plazma tv játékszernek tűnik:
szerintem sony a legjobb meg apple...
de ez csag az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!