Milyen hangfal szettet érdemes venni maximum 25k ftból? De 5.1es legyen
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 20:56
2/7 anonim válasza:
Vagy használtan veszel DHT-510-et, és marad is pénzed. Nekem is ilyen van, használtan vettem 5 éve.
3/7 A kérdező kommentje:
Genius 5.1 SW-HF5.1 5050 hangfal
ezt lehet pc-re is?
2011. júl. 24. 21:26
4/7 Panda Péter válasza:
igen, lehet pc-re is. ebben az árkategóriában én is ezt ajánlom ha 5.1 kell.
de zenehallgatásra inkább sztereót javaslok.
5/7 A kérdező kommentje:
küldenél egyet hogy te milyenre gondolsz?
2011. júl. 24. 21:31
6/7 Panda Péter válasza:
nem tudom, ezt neked kell látnod attól függően hogy milyen stílusú zenéket hallgatsz, illetve ha komolyan gondolod akkor először egy jó sztereó erősítőt érdemes szerezni (később egy külső DAC-ot...) és hozzá passzív hangfalakat.
viszont ha leginkább játszol és/vagy filmezel akkor jó az 5.1 is.
7/7 anonim válasza:
Zenehallgatásra is megfelelő az 5.1 is, mostanában szereztem 96 kHz-es wavokat, megfelelő hangkártyával brutálisan szól. Persze biztosan szebben szólna egy igazi, stúdióba szánt monitor páron egy mélynyomóval, de így is élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!