Hogy a francba kell ezt a tipusu fulhallgatot a fulbe helyezni?
Tudom..ez eleg fura kerdes, akik ezt most olvassak tuti, hogy hulyenek neznek, de nem tehetek rola, mar leszenvedtem a "marjat" az egbol. Egyszeruen nem tudom hogyan kell ezt a tiupusu fulhallgatot a fulbe helyezni!!!
Hát fogod és beledugod. Elveszed a füled szüzességét. :D
Ha fáj, akkor cseréld le kisebbre azt a bigyuszt rajta, jobb fajtákhoz adnak.
Eleinte fura volt nekem is, de az évek során megszoktam és megszerettem, nem hallom a zene mellé a buszt, vonatot annyira pl és a mellettem ülő sem hallgatja a metált. :D
De egyszer vettem egyet, amihez hiába volt több füllenytű, borzalmasan kényelmetlen volt.
Na de szóval fogod, és bedugod a kis lyukba, ahova az ujjadat is szoktad, ha piszkálod a füled. :D Ne a dobhártyáig persze, csak lazán a fülbemenetig. Adj neki 1 hetet kb, az alatt aránylag rájön az ember és megszokja, ha nem, akkor ne erőltesd.
Ha nem megy be akkor cseréld le kisebbre a gumit, nekem csak a legkisebb marad benne a fülembe és csak az is megy bele.
Menjen közbe a zene, ha hallod, hogy jól szól akkor jól benne van, és nem kell már többet kalapáccsal ütni :D
Amúgy agybadugósnak hívják ezt a fajtát.
Hallod en gumival egyutt egyszeruen nem birom bedugni, allandoan kiugrik a fulembol!!! Most az elobb kiprobaltam ugy, hogy levettem rola a gumit, es ugy dugtam a fulembe, ugy nagy nehezen belement, neha esett csak ki a fulembol, de qurvara kenyelmetlennek talaltam!!!! Nem tudom hogy mi lesz, mert amugy egy komoly kis sony fulhallgato, de egyszeruen... ugy ahogy az elozo...irta ezt nem nekem talaltak ki!!!!
Majd megprobalok vele dulure jutni, adok neki meg egy hetet, ha az utan sem mukodik...akkor meg neki adom valakinek!
Hát az minden, csak nem minőségi, de attól még ugyanúgy bele kéne menni a füledbe.
Gumi nélkül ne is próbáld, úgy senkinek sem marad benne a fülébe és még szarul is szól.
Az összes gumival kipróbáltad? Legkisebbtől a legnagyobbig?
Valamit neked kell rosszul csinálni, mert minden embernek bele megy az ilyen a fülébe, max kényelmetlennek találja az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!