Szerintetek megéri az árát tiszta újjúl egy xbox 360 slim 250gb 48990ft?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 10:59
3/13 anonim válasza:
Megéri.
Egyébként legalább 2x ennyi lenne boltból.
4/13 anonim válasza:
szerintem inkább vegyél egy alig használtat félárban. nekem is használt van, semmi baja, ráadásul a karokat is olcsóbban megtudtam venni.
5/13 anonim válasza:
Nem.
Vagyél PS3 mat ezerszer többet tud az xboxnál igaz hogy drágább de megtérül az ára.
6/13 A kérdező kommentje:
de arra nem lehet írni játékot az xboxra lehet a ps3-ra még külön azt is meg kell vegyem
2011. júl. 21. 11:57
7/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy nekem van 17 másolt játékom ps3 hdd-jén..
amúgy
A válasz megírásának időpontja: ma 11:16
--> Boltban kerül annyiba.
8/13 anonim válasza:
PS3 tényleg jobb, de ha warezolni akarsz akkor inkább xbox (és igaz, hogy lehet ps3-ra is letölteni, de körülményesebb)
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem az, csak felmásolod hdd-re (még ~300ftos lemez se kell) és játszol, vagy kölcsönkérsz egy eredetit felmásolod és így is megvan oldva. Egyáltalán nem körülményesebb, patcheléssel se kell baxakodni, ap25-el és stb.-vel sem, ha jól elmondják mit- hogy kell akkor psen még egyszerűbb is.
10/13 A kérdező kommentje:
de a ps3 olvasója bluray és az nem olyan mint a dvd
2011. júl. 22. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!