Panasonic Lumix DMC-FZ8 fényképezőgép milyen minőségű
képeket csinál?
Figyelt kérdés
Fontos lenne a megvásárolni kívánt gépnél, hogy szép, jó minőségű képeket csináljon illetve hogy videót is lehessen vele készíteni hanggal. De azért a legfontosabb a képminőség. Láttam teszteket, de saját vélemények és tapasztalatok fontosak lennének :). 50 körül milyen jó gépet tudok venni? (ennyi van rá)
2009. ápr. 3. 14:25
1/8 anonim válasza:
Konkrétan ezt a gépet nem tudom, milyen, de nekem egyel korábbi van ilyen típusból, és nekem nem tetszenek a képei. Akiknek megmutattam, azoknak tetszett, de nekem volt előtte egy vacak kis 2 Mp-es Minoltám, és százszor jobb képeket csinált. Reménykedj, hogy javítottak a minőségen azóta.
Ami gépet kinézel, arra itt rákeresel, nagy eséllyel van róla teszt.
2009. ápr. 3. 17:04
3/8 A kérdező kommentje:
.. köszi az eddigi válaszokat. őszintén szólva van, aki leszólja a panasonic-ot, van aki dícséri. ezer féle vélemény.. ezért gondoltam, hogy olyasvalaki tapasztalatát olvasnám, akinek van ilyen, vagy legalább panasonic gépe.
2009. ápr. 3. 17:26
4/8 anonim válasza:
Szia
Nekem egy Panasonic DMC-LS80-as gépem van és nagyon megvagyok elégedve vele. A színek kiválóak, a készült képeket pedig még grafikusként is fel tudom használni, tehát mindenképp ajánlani tudom. Természetesen a legjobb minőségű képek akkor készülnek vele, amikor van időd mindent részletesen beállítani (sok állítási lehetőség van benne), de ha erre nincs lehetőséged, akkor intelligens módban is jó képeket készíthetsz.
Nekem ilyen gépem van már,lassan harmadik éve.Tökéletesen meg vagyok vele elégedve:) Nekem első komolyabb gépem volt...kezdésnek,önnmagad fejlesztésnek tökéletesen alkalmas.Viszont én lassan szeretnék egy komolyabb gépet,ezt te döntsd el emnnyire akarsz profin fotózni. :)
A képminősége szerintem nagyon jó.Nem zajosak,nem égnek ki a képek,a színeket is szépen adja vissza a gép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!