Hogyan tuningolhatnám házilag külsőre a szólógitárom?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van ötlete, vagy tapasztalata kérem ossza meg velem.2011. júl. 20. 19:40
1/3 anonim válasza:
Ha jól sejtem egy Fehér stratocaster alapod van (80%) és azt akarod "elrondítani". Ne tedd. Én a full fekete Explorer-re tetem matricákat, de gáz lett.
Am. ha nem strato miféle fát akarsz "tuningolni" ?
3/3 anonim válasza:
A lottó 5-öm így jönne be :D
Tippet azért adhatok. Ha pl flolyd rose (elöl nyak satu, hátul lebegő tremoló + záró satu) akkor befűzheted a húrokat fordítva, és hagyhatod a fejen lógni 6 felé a kis golyókat. (lsd.: Kukovecz Gábor)
Bár ezekre a stratokra a matrica se olyan rossz ötlet, csak vigyázz mert amint elkezd felpörögni a széle téged az idegroham fog elvinni játék közben :)
Hajrá hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!