Van egy 5.1-es Logitech X-530 as audioredszerem amit beszereltem a gephez! De az 5 hangszoro kozul csak 3 megy? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A hangszorok jok mert mashol mennek! Valami a hangkartya beallitasaival van a gond , mert mielott atallitottam volna csak 1 ment es most beallitottam , hogy 3 mennyen de 5-ot nem tudtam! Valaki tud esetleg segiteni? Elore is koszonom!2011. júl. 19. 10:10
1/2 anonim válasza:
Töltsd le a hangkártyád legfrissebb driverjét, és ha feltelepítetted abban kell beállítani 5.1-re, és akkor fog szólni mind az öt, de csak abban az esetben, ha nem zenét hallgatsz, hanem pl olyan filmet, amin van 5.1 hangzás, mert egy sima zenét nem fog neked mind az öt hangfalból játszani... :)
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!:D
2011. júl. 19. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!