Igen, énis DJ-szeretnék lenni mint sokan mások. De én nem a pénz miatt, nemis a menőség miatt:ráadás nem a Bárány a pédaképem. Jó úton tapogatózok?
A közismert clubzenéket,rádiós zenéket szeretném kevergetni,és ha van jó ötletem egy-két produceri munkába belefogni.Kezdésnek USB-s pultot vennék,mert jelenleg bakelit játszóra sajnos nincs pénzem vagy komolyabb egységre.Van egy kissebb gyakorlós hangrendszerem itthon ami egy 200as mélyből 2x65w-os mélyközépből és 4x20-30wos csipogóból tevődik össze,természetesen erősítővel.Valamint egy Pioneer zárt fejhallgató 5-25.000hz-ig.Ha minden jól megy (fizetés) hamarosan megtudám venni a pultot.Tudok kissebb fellépő helyeket jóval komolyabb hangrendszerrel,rengeteg gyakorlás után gondolkoznék kissebb fellépéseken,valahogy elindulnék a ranglétrán... Jók az elképzeléseim,vagy álomvilágban élek?
19/F
Szedj össze 80ezret, abból már tudsz venni djbörzén egy pár cdj100-ast meg valami kétcsatornás behringer keverőt.
Kezdésnek nagyon jó cucc, a pio100 alig romlik.
Minden más midi vezérlő apjaf*sza kidobott pénz, soha nem lesz az igazi, kompromisszumos, ugyanúgy a gép illeszti helyetted a zenét, tehát tehetségtelen suttyók is tudják használni. A legtöbb ócska, a normálisak árából pedig már normális DJ felszerelést vehetsz.
Bár én is érdekelt és érintett vagyok a témában, a véleményem az, hogy ezt a DJ dolgot az emberek 80%-a meg tudja tanulni, nem tehetség kérdése, egy kis ritmusérzék és gyakorlás kell hozzá. Ezért nem nézem semmibe a haknizó DJ-ket akik a nevükből élnek és valóban a play gombot nyomkodják, más zenéivel keresik a pénzüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!