Agybadugós fülhallgató mennyire hallatszik ki?
Figyelt kérdés
Mennyire hallatszik ki a zene az ilyen fülhallgatónál? Azért venném, hogy ne zavarjam vele a munkatársaimat (igen, nálunk megengedett a zenehallgatás).
Valamint mennyire káros a hallásra? Jobban, mint a sima fül- és fejhallgatók?
Előre is köszi a válaszokat!
2011. júl. 13. 19:03
1/7 anonim válasza:
Állítólag egyáltalán nem hallatszik ki, de egy kicsit azért biztos. Szerintem valamivel károsabb, meg amúgy nekem tök kényelmetlen is. Zavarja belül a fülem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sokkal kényelmesebb,sokkal kevésbé hallatszik ki és mivel zajkiszűrős ezért a zene nagyon jól hallatszik viszont a külső zajok nem fognak zavarni anélkül, hogy feltekernéd a hangerőt 100-ra :D Nekem sokkal jobban bejött.
3/7 anonim válasza:
Az agybadugós fülhallgató felerősíti az agyhullámaid, így azok hangszóróként működnek és 120 decibellel szólnak.
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon hangosan hallgatsz bármit, az káros a fülre. Ésszel kell. Én is rengetegszer szoktam zenét hallgatni fülesen, az utcán sétálva is, de sosem max hangerőn, általában félhangerőn, vagy kicsit nagyobbon. Úgy még a hallásom se romlik, a többi embert sem zavarom, zenét is hallom és még azt is ha valaki utánam kiabál.
5/7 anonim válasza:
Hát nekem nem jött be. Iszonyat kényelmetlen volt, majd megőrültem tőle, hogy ahogy fordítottam a fejemet baromi hangosan zörgött fülemben. Úgy értem, hogy amikor fordítottam a fejemet, akkor elmozdult picit a fülhallgató a fülemben és mivel annyira benn van a hallójáratban ezért az a pici kis súrlódás is iszonyat hangos volt. Mozdulatlanul meg mégse lehetek annyi ideig. Egyébként haverom rá van kattanva. Ő rockot hallgat, Hát ne mondjam, hogy tökig be van préselve a fülébe és emellett a szokásos hangerőn hallgatja és én is hallom ha mellette ülök kristálytisztán. Szóval a hallásra nem enyhén káros sztem.
7/7 anonim válasza:
amúgy lehet megállapítani, hogy káros-e a hangerő, hogy megfogod a füleseket, kinyújtod a karod és ha nem hallod a zenét akkor jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!