Miért nem tölti az ipodomat a nem hivatalos töltő?
Vettem a boltban még régen egy konnektor-usb átalakító töltőt,töltötte is sokáig. Aztán jött egy frissítés,és azóta nem tölti vele.
Volt itthon egy másik fajta is,ami a fényképezőhöz járt,azzal sem töltötte. Most laptoppal tudom csak tölteni,vagy ha veszek eredeti Apple konvertert? De ilyet még életemben nem láttam. Ennek a szaros apple cuccoknak minden bajuk van..fuu,felmérgelt.
:)
Nekem is volt ilyen, az Apple sajnos nem olyan mint a Linux, hogy minden ország gyárt egyet. Hol a Lengyelek, vagy a hollandok, vagy a magyarok, stb...
Az amerikaiak nem kérnek a másik segítségéből.
Pl.: Han nincs Apple géped, akkor nem tudsz rá felrakni Mac OS-t. Ezt utálom az Appleban.
Bocs, lehet, hogy ez nem volt válasz a kérdésedre, de annyira belejöttem :)
Az előző válaszolo vagyok.
Szerintem ne vedd meg több ezerért a kábelt, inkább töltsd a laptopon keresztül.
Az is felmerült bennem, hogy lehet az IPOD-nak az USB-s éritkezője sérült. Csak azért nem hiszem, mert akkor nem menne a laptopon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!