Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen médialejátszót vegyek,...

Makaaaj kérdése:

Milyen médialejátszót vegyek, ami az 5.1-es hangzást is tudja?

Figyelt kérdés

Adva van egy 5.1es hangrendszer, ami egy veterán dvd-lejátszóhoz kapcsolódik(a szokásos két kis csupasz drótvéggel), és szeretnék venni egy olyan médialéjátszót, amit az előbb említett hangrendszerrel szeretnék összekapcsolni, úgy, hogy kijöjjön rajta az 5.1-es térhangzás.

Emellett tudjon torrentezni, és lehetőleg a legtöbb formátumot vigye, miden felbontásban.

Tudtok nekem médialejátszót ajánlani ilyen kritériumokra?(egyenlőre árfüggetlenül)

2011. júl. 12. 12:50
 1/2 anonim válasza:

nekem itthon popcorn hour a-110 van, 3 éves és tökéletesen müködik! mostmár van ennek nagytesója (a-200 ill a-210, valamint bluray-es C-200)

de apum most ac ryan hd playon-t vesz, sok jót hallottam róla

2011. júl. 31. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
És akkor egy ilyennel megoldható a régi 5.1-es hangrendszer egybekötése is?
2011. aug. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!