Vélemény a multieffekt pedálokról?
Javaslom neked a Boss-ME 50es pedálját! A fent említett két pedál nem éri meg szerintem, ha csak nem otthon akarsz gyakorolgatni.
Nekem évekig jó szolgálatot tett színpadon is és sajnáltam eladni. Mindent tud, amire szükséged lehet. Ezeket az effekteket pedálból kitenni akár 100'000 forint is lehet. Ha kevés effektet akarsz, mondjuk egy torzítót meg egy visszhangot, akkor érdemes jó minőségű pedált venni, de egy csöves torzító pedál 40nél kezdődik és az effektek is darabja 20. Ez a Boss ME-50 meg kb. 50-60ezer és némított hangoló is van benne, ami megint pedálban külön kéne megvenned 20ezerért.
Remélem tudtam segíteni.
15.17es válaszolónak: Például a Rocktron Voodo Valve az csöves multieffekt és gyönyörű dögös hangja van. Digitális nagyrészt az is, de más árkategória.
Ha valaki 50-60 ezerből akar jó soundot kihozni:
És kevés effekt kell: Akkor 1-2 jó pedált érdemes venni.
Ha sok effekt kell: Akkor valami jobb digitális multieffektet.
130'000 környékén van most azt hiszem a Vox ToneLab pedálja, amiben egy cső csücsül és egész jó a hangzása is.
Multieffekt előnye a pedálokkal szemben, hogy kevésbé zavarérzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!