Szerintetek az XP, vagy a Windows 7 jobb? Játékokra és munkára.
A gépedtől és a tárkapacitásodtól, de a munkádtól is függ.
Sok XP alkalmazás nem fut win7 alatt, ez a helyzet a régebbi eszközök driverével is.
Gyanítom ha nem tudod milyen a win7, akkor még nem használtad, így a géped XP-vel megy.
A Win7 egy kissé hízékonyabb a tárhelyet illetőleg, és több memcsi is jár neki hogy jól szuperáljon. Több magos procival hatékonyabb (pl nekem 2 magos van, XP nem használta ki).
Ezen kívül számos dolog fontos még, ezekről olvashatsz a témában megjelent írások közül.
Esetleg ha van valami konkrét elvárásod akkor írd meg.
Szerintem mindkettő jó, csak a vistát kell elfelejteni :)
Persze, ahogy halad az idő, érdemesebb a Win7-et választani, hiszen az új hardvereszközök, szoftverek inkább. Szóval inkább Win7, ha a hardver megengedi.
Az XP már marha régi.
Ha a géped régebbi, akkor nem biztos, hogy mehet rajta a Win7 (nem minden régi alkatrészhez van Win7 driver ).
Ha a géped új, nem biztos, hogy az XP mehet rajta (nem minden új alkatrészhez van XPdriver).
Első, a tárkapacitást nem érzem akkora problémának, ma már mindenki elég nagy vinyókat vesz. A memória is bővíthető. Inkább a többivel lehet gond, szvsz, az driverekkel.
Van valami Microsoft progi, ami lefuttatható az XPs gépeden, és jelzi, hogy szerinte frissíthető-e Win7-re, de azért nem tuti biztos.
Az én régebbi gépemen vidáman lefutott, jelezte, hogy minden szuper. Aztán a Win7 telepítő meghalt, mert a vinyó drivert nem szerette. És hiába keresgéltem neten, nem találtam megoldást, csak egy csomó helyen fórumokban láttam, hogy mások is belefutottak ebbe a problémába.
Géppel nem lenne baj, menne a Win 7 :)
Köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!