Melyik tükörreflexes gépet lenne érdemessebb megvennem? LENT-->
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok időt töltök gépek elemezgetésével, és a vélemények alapján ezek lennének a legmegfelelőbb gépek számomra: Nikon D90, Nikon D3100, Nikon D5000, Canon EOS 500D... Árban 150000 és 200000 között gondolkodtam. Kezdő vagyok (gyakorlati szinten, elméletben szerintem már nem :D), viszont évek óta vonz a fotózás. Könyveket is már vagy 10-et kiolvastam a témával kapcsolatban. Nem feltétlenül ragaszkodom a Nikon v. a Canon gépekhez, viszont más márkák után még nem nagyon kutattam. Ha esetleg nincs a felsoroltak közt az a gép amit ajánlanátok az sem gond. Arra is gondoltam, hogy lehet jobb lenne venni egy nem annyira jó gépet viszont akkor egy jó obit hozzá. Minden tanács jól jön. Előre is köszönöm a segítségeteket!:) R.2011. júl. 9. 01:19
1/3 anonim válasza:
Ragaszkodj a Canon/Nikon-hoz, sokkal több jó objektívük van. Használt cuccon nem gondolkozol? Egy régi, de jó állapotú profi vázzal (pl. 30D) lehet, hogy jobban járnál.
2/3 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta, de valahogy nem tudok megbízni a használt cuccokban..:( Lehet hogy kellene keresgélnem valami megbízható oldalt!:)
2011. júl. 10. 15:02
3/3 anonim válasza:
megbízható oldal nincs, csak megbízható eladó. vannak használtkereskedők,akik adnak garanciát is. Indexes Canon EOS adok-vezek fórum jó hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!