Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik konzol? Wii vagy Xbox360?

Melyik konzol? Wii vagy Xbox360?

Figyelt kérdés
Grafikát nem nézzük! Akkor melyik lenne a jobb mert ugye lassan megjelenik a Wii U és kompatibilis lesz Wii játékokkal+karral!
2011. júl. 3. 14:17
 1/10 anonim válasza:
Xbox!!!
2011. júl. 3. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy vársz a Wii U-ra vagy veszel egy Xbox 360 Slim + Kinect szettet.
2011. júl. 3. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
nem szeretem az olyan casual játékokat mint amik wii-n vannak, az xboxnak pedig nem ezek az erősségei, ha ugrabugrálósat akarsz szerintem wii, de kinectre elég kevés játék van még, és azok is gagyik, ha pedig nem olyannal akarsz játszani hanem vmi izgalmasabbal vagy durvábbal akkor xbox.
2011. júl. 3. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
WII
2011. júl. 3. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem Xbox360 lesz BF3,MW3 miatt! Köszi az eddig válaszokat!
2011. júl. 3. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán összehasonlítható a két konzol célközönsége. A Wii az alkalmi játékosokat célozza meg akik csak úgy néha-néha leülnek játszani, az Xbox-ra és a PS3-ra viszont komolyabb címek jönnek ki, komolyabb közönségnek. Szerintem az alapján válassz hogy te melyikbe sorolod magad. Én az Xbox-ot választanám.
2011. júl. 3. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Xbox 360 Kinecttel. Én erre szavazok. Kinectre amikor kijön majd a Gears of war 3 kinect támogatással :). Örömben nem lesz hiány :)
2011. júl. 3. 16:25
 8/10 anonim válasza:
nekem volt már mind a kettő,én az xboxot ajánlanám;)
2011. júl. 4. 14:10
 9/10 anonim válasza:
Nekem Wiim van és én azzal teljesen meg vagyok elégedve..de ez attól is függ, hogy mennyit akarsz rá költeni!Mert meglehet hogy a végén a wiidre is annyit költesz majd mintha megvettél volna egy Xbox 360-at ezért én inkább az Xboxra szavazok!
2012. ápr. 1. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Wii, nekem ez nem is kérdés! :D
2012. jún. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!