-Diesel- kérdése:

Nikon Coolpix L120 Vs Fuji FinePix S4000HD! Szeretnék venni max 60K-ig egy Bridge kategóriás gépet, ezek tetszettek. Kinek mi a véleménye, melyiket vegyem és miért? Esetleg valakinek van bármelyik? Mennyire vált be?

Figyelt kérdés

Nikon

[link]

Fuji

[link]

2011. júl. 1. 00:37
 1/4 73ati ***** válasza:
Én a fujifilm-et venném, nagyobb zoom, rövidebb záridő, meg én meg vagyok elégedve vele (nem s4000 van nekem csak s2800).
2011. júl. 1. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a Fuji, a Nikonon nincs manuális mód. Úgy szart se ér, hogy Bridge.
2011. júl. 1. 10:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen a manuális módon nekem is megragadt a szemem, de mivel nem volt még ilyen gépem, így nem tudom, mennyire lenne zavaró ha nem tudnám manuálisan állítani a záridőt és a rekeszt... Viszont a Nikon elméletileg jobb videót csinál..

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, és minden építő jellegű bejegyzést továbbra is várok! A gépet jövőhét közepén veszem meg....

2011. júl. 1. 11:05
 4/4 anonim válasza:
Hello! Na, melyiket vetted? Meg vagy elégedve, és mi segített döntést hozni? én is e-kettő közt vacillálok, mióta a pentax elfogyott :D
2011. aug. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!