Fényképezőgép gondok. Mitől lehet ez?
Nagyon nem tudom mi micsoda rajta, remélem kitudjátok bogózni a mondanivalóm lényegét. Szóval olyanfajta gépem van, hogy mikor ráállítom (digitális, és oldalt elkell húzni, hogy képnézegetőről fényképezni tudjak. Sony), hogy fényképezni szeretnék, kijön elől a része, és felkéne hogy a lencsénél vagy minél jöjjön az a kis valami, hogy ne legyen nagy sötétség, mikor fényképezni akarok, a képernyőn...
Na ezt bogózzátok ki. pff De tényleg nem tudom jobban elmagyarázni.:S
Mi a pontos típusa a fényképeződnek?
És nem tolja ki az objektívet vagy mi a gond?
Hááát, nem vagy egy műszaki zseni.
Helyedben távol tartanám magam ezektől a bonyolult dolgoktól mert egyik után jön a másik. Valami mással kellene foglalkozni...
De. Ráállítom, hogy fényképezni szeretnék, objektív kijön. Hanem a lencsén ami van védő valami, és azt nem tudom, hogy hívják, az nem csúszik föl... Sony Cybershot 10.1 a tipusa.
Tudod, mikor nem fényképezek, pihenteti magát, akkor visszamegy automatikusan az objektív, és akkor megy a lencsére is rá az a védő cucc, vagy mi. Az takarja a lencsét. De nem tudom, hogy hívják. Próbálok képet keresni róla.
20:02
Pontosan.:)
Hát hogy a fényképező részeit nem tudom, az biztos.:) Egy évben egyszer van a kezemben különben, rittig nálam romlik el.
Lehet hogy egy kis port kapott amitől beszorult. Egy kis motor mozgatja, rugóerő ellenében.
Ha megpróbálod óvatosan megmozgatni, lehet hogy megindul.
Gyanús hogy többszörre sem sikerült kinyitni.
Lehet hogy a szalagkábele sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!