Tudok usb-ről filmet nézni tv-n ezzel a funkcióval? (lent)
Sziasztok,
tv-t szeretnék vásárolni és fő szempont az, h usb-ről lehessen filmeket nézni.
HA a tv tulajdonságai közé ez van írva: ConnectShare™ Movie USB 2.0 (MP3/JPEG/DivX HD) akkor megtudom ezt tenni?
Szia!
Ez a technológia nekem is új.
Olvasom a netet, annyit találtam róla, hogy videókat is ezen a csatolón keresztül HD-s minőségben lehet nézni.....
Ez azt jelenti, hogy külső hordozóról (PenDrive, külső 2.0-ás winyó...) is le tud játszani divx-es filmeket.
[link] például ezt írja róla:
"Connect Share Movie
Használja ki digitális tárházát. A ConnectShare Movie televíziója mostantól a házimozizás központja lehet. Csatlakoztassa a pendrive-ot vagy a merevlemezt közvetlenül a TV-hez, és játssza le kedvenc filmjeit, képeit és zenéit. "
Köszi szépen a segítséget, most megnyugtattatok, mert megírtam ezt a kérdést egy tv készülékeket árusító webáruháznak és ők azt írták vissza, h nem. De ezek szerint akkor mégis :D
ÉS akkor ha a hdd-met rákötöm akkor avi-kat is lejátszik?
Szai!
Avikat...... Attól függ, hogy az "avi" miben lett konvertálva....
Az avi egy gyűjtőnév, ez jelzi a rendszernek, hogy videó fájl az , amit meg akar nyitni. Több kódolási módszer is lehet "belül", amit ki tud olvasni a lejátszó a fájl elejéről. Innen tudja, hogy milyen codec a jó hozzá.
Lehet divx, xvid, mpeg, ...stb.
Általában ( a legtöbb rendszer, amit ismerek) ha tud divx-et a gép, akkor tud mpeg-et és avit is :-)
biztos, hogy jó lessz....
A második megjegyzéshez.... remélem, hogy nyár végére ténylegesen olcsóbb lesz, most még elég horribilis ezeknek a tévéknek az ára. Mondjuk az szokott lenni, hogy az első két hónap után drasztikusan lemennek az árak, mert addigra bejön egy új technológia.......
:-)
Bocs: Nem Szai....Szia! :-)
És igen , hozzá fogod tudni kötni a külsős merevlemezt is..
:-)
DoZso köszi szépen, sokat segítettél :)
Én igazából nem értek a codecekhez, olyanra gondolok, h letöltök egy filmet vagy dvd-t rámásolok pendrive-ra és akk tudjam tv-n nézni, ne pedig a 17"-os laptopon.
De most akkor örülök és várok, h megvehessem, azért bízok az árcsökkenésben, mert amit írtam tv-t, annak márciusban 180000Ft volt az ára, most 114000 szal ha egyenesarány lenne :P akkor nyár végére már egész türhető lenne..
Köszönöm szépen mégegyszer a pontos válaszodat, és a többieknek is. :)
és egy jótanács, webáruház információinak ne hoggyetek! :)
Szia!
Kösz :-)
Az áruházakban elérhető emberek nagy többsége nem informatikus, számítástechnikus....
Ők is csak azokat az infókat tudják, amit az eszközhöz mellékelnek. Hogy ezek mit takarnak, mire jók, azt nem tudják.....Sokszor még a GOOGLE keresőt sem tudják jól használni (tapasztalat)
Pl.: Kisegítettem egy ilyen boltban az eladót (Szeged, MediaMarkt ), én magyaráztam el egy mobiltelefon paramétereinek az értelmezését.....
Ennek a tipusnak az ára sokkal kisebb már nem lesz, hiszen a mai világban egy konstrukciót ( elektronikában ) nem évekig gyártanak, hanem csak hónapokig.....
Szerintem úgy mélyponton 90 ezer környéke lesz, majd jön egy újabb tévé, több ...más tudással (180000 -ért)....
Egy kis infó pótlás.....
Ha esetleg olyan tömörítésben/formátumban van a filmed, amit nem képes lejátszani a tévé, nincs gond:
Töltsd le az Any video converter (ingyenes) progit:
Egyszerű a kezelése, tudja azt a kódolási tecnikát, ami a tévédhez kell. Én régóta használom, nem volt gondom vele...(mp3, mp4, avi, 3gp....stb. Mindből tud mindent, ami kellhet az átlagos felhasználónak).
Köszi ezt az információt is :)
Azért bizakodok, hogy lemegy az ára, értem én amit mondtál, h csak hónapokig gyártják, összeraktam a fejembe egy tv-t, h mit is szeretnék és kb ezt a készüléket kaptam, ennél olcsóbbat nem találok, viszont jelenlegi fizetésemhez mérve drága, szóval kifutó termékként kéne nekem megvenni...
Köszi a címet le is töltöttem, köszi a segítséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!