Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ajánlanátok nekem valamilyen...

Ajánlanátok nekem valamilyen zenelejázszót?

Figyelt kérdés

Eddig a telefonomon hallgattam zenét,de úgy gondoltam idén beújítok egy zenelejátszót mert a telefont nagyon leharcoltam emiatt (szinte csak zene hallgatásra használom) és most már kímélni akarom szegényt.

Szóval nem igazán értek hozzá,de nézegettem párat és megtetszett az Ipod Touch,de nem tudom hogy kell-e nekem egy ilyen drága kütyü, nem hiszem hogy ki tudnám használni. Légyszíves segítsetek nekem,kritérium az nincs csak annyi hogy zenelejátszó legyen vagy esetleg annyi hogy valami jobb minőségű...

16/L

2011. jún. 29. 18:13
 1/1 anonim válasza:

Szerintem ha csak zene hallgatásra akarod használni akkor az: Ipod 30GB-os zene lejátszót vegyed meg. Ez nem is olyan drága.

A testvéremnek ugyan ez volt és nagyon szerette.

2011. jún. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!