LG Tv-nk fogja magát és állandóan kikapcsol, amikor "úgy gondolja". Semmi gáz nincs vele, de nagyon zavaró, amikor épp nézünk egy filmet, és örökké vissza kell kapcsolgatnunk. Mi lehet a baja? Érdemes javíttatni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 16:19
1/6 anonim válasza:
Ha garancia alatt van vidd viszza oda ahonnan vetted ha nem vidd el szerelohoz
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Már nem garanciás. Remélem nem lesz drágább a javítása, mint egy új TV.:D:D
2008. febr. 25. 16:23
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt régen ilyen problémám, igaz más TV típussal.
Gondoltam én is sok mindenre, aztán rájöttem, hogy a távirányító döglött be. Mindig a kikapcsoló jelet küldte a TV-nek. Mikor nem "látta" a TV a távirányítót akkor nem volt gond, de amint ráirányítottam kikapcsolt annélkül, hogy bármit nyomtam volna!
Nekem ez volt, nem biztos hogy itt is ez a probléma, de egy próbát megér!
5/6 anonim válasza:
Nekünk egy -nem LG- TV csinált ilyet. Kiderült, hogy egy biztosíték volt benne kilazulva, és amikor hangosabb jelenet volt v. lövöldözés, akkor kimozdult a helyéről és kikapcsolt.
A szerelő már megrepedt alaplapra meg mindenre gondolt, mire véletlenül rájött.
6/6 anonim válasza:
Sikerült a problélát megoldanod? Nekem ugyan ilyen problémam van. Egy hónapja kezdődött, de már megörülök tőle. Mennyibe került a javítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!