Nem sűrűn :D
Az ADATAI alapján elég mélyre megy, szóval a RAP zenét is élvezhetően adja vissza. Ismétlem: az adatai alapján, amik vagy igazak, vagy nem. De hogy dübörögni nem fog a ház, az egészen biztos!
Az utcsónak jók a meglátásai! ha azt akarod dübörögjön a ház akkor nagyon messze jársz tőle!
Végy 1 végfokot (2*200W RMS/VALÓS/ teljesítményű már megfelel,esetleg lehet fokozni 2*300W vagy 2*500W) ez márkától függ de kb: 35-70.000Ft körül kapsz!
+otthonra elég 2db Reflex mega hangfal vagy Reloop hangfal esetleg The Box! 2*400W és ettől már a vakolat is esni fog!
(nekem sony erősítőm van,egy elég ritka darab- 2*180W RMS) ehhez van csatolva 2*150W teljesítményű nagy hangfal!!! az ablak remeg,és mivel vályog ház a vakolat már egész szépen megrepedt 4-5hónap idő elteltével (hozzáteszem ritkán eresztem el neki a hangerőt úgy teljes igazából...)!
szerintem ezt vedd meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!