Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A windows xp rendszert igaz,...

A windows xp rendszert igaz, hogy évente max.2 évente újra kell telepíteni (pl. "lassul" a gép)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 10:03
 1/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem igaz mert én is újratelepítem 2x évente
2011. jún. 24. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ha nem használod, nem kell. Ha folyton telepítesz-törölsz, akkor viszont lehet, hogy nem is bírja ki addig.
2011. jún. 24. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkabb töredezetseg mentesiteni kellene....
2011. jún. 24. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 4 évig tökéletesen működött, aztán behalt.

Szerintem csak akkor érdemes újratelepíteni ha valami gond van.

2011. jún. 24. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a töredezettség-mentesítés nem oldja meg azt a problémát, hogy a registry-ben felgyűlik a sok szemét, nem használt információ, ezért idővel egyre tovább tart a végigolvasása. Erre is vannak eszközök, ám koránt sem tökéletesek.
2011. jún. 24. 11:12
 6/6 anonim válasza:
ha belasul akkor igen, egyépként ha nincs baja nemkell buzerálni, egyépként a registry tisztítással, a töredezetség mentesitéssel, és a nemhasznált programok törlésével valamennyit lehet gyorsítani, de inkább ujra kell telepíteni.
2011. jún. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!