Mi annak az opcionak a neve a fenkepezogepbe hogy egy virag a jelle?
Figyelt kérdés
Mi annak az opcionak a pontos neve mikor rafokuszalunk valamire es a hateret elhomajositja mert nem tudom a ponto nevet es nem talalom. Egy viragal szoktak jelolni2011. jún. 23. 18:01
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi. Nem tudsz valami oldalt ahol leirja hogy lehet jo macrokepeket kesziteni? Nagyon tetszenek de nekem neha nem jon ossze jol
2011. jún. 23. 18:07
3/5 anonim válasza:
Tudod kezelni a fényképezőgépedet?
1. Ha csak autófókusz van, általában akkor is ki lehet jelölni egy vagy több mezőt még tán az olcsóbb gépeken is, és a fókuszt erre a mezőre érvényesíti, állítja, ekkor az ezen kívüli részek életlenek is lehetnek.
2. Ha van kézi fókuszlehetőség, akkor nincs kérdés, Te ott és arra fókuszálsz (állítasz élességet), amire akarsz.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, tovább is mehetek:
Ha van kézi állítási lehetőség, blendét nyitok, csökken a mélységélesség (időt csökkenteni kellene, de ezt ma az automata megteszi) és kézi fókusszal dolgozok, még életlenebbre is "állíthatom" így a hátteret. De azt teszek, amit akarok...
5/5 anonim válasza:
A kérdéssel kapcsolatban: első körben a magyarhelyesiras.hu oldal tanulmányozása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!