Sims 3 kiegészítőket honnan lehet letölteni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat keresgéltem, de nem nagyon sikerült találnom olyan oldalt, ami hasznos lett volna. Szeretnék leszedni kiegészítőket, mert az alapjátékot csak magaban már kezdem unni. Kérlek szépen segítsetek, ha tudtok!!!
[Am, az alapjátékot nem netről szedtem, hanem megvásáróltam, szóval, nem nagyon vagyok jártas az ilyen játékok netről való megszerzésében :D.]
2011. jún. 20. 16:58
1/2 anonim válasza:
Istenem, vedd meg a játékokat! A letöltés lopás, és az eredeti játékod előnyeit sem tudod élvezni utánna.
2/2 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert most nincs pénzem rájuk. Nem fogok adni annyi pénzt az összes kiegészitőért...
És tudom jól, hogy lopás. Azt hiszed, hogy én vagyok az egyedüli, aki leakarja tőlteni?
2011. jún. 21. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!