Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Creative mp3 lejátszóit hol...

Creative mp3 lejátszóit hol lehet megvásárolni?

Figyelt kérdés

Mindenképpen azt szeretnék,e estleg sonyt, de a creative-nak nem találtam itthon se boltját, se olyan helyet ahol mindegyik típusból lehetne választani. Tényleg így kell összevadászni a kinézett példányt vagy külföldről kell rendelni? O_o

Úgy olvastam mindenhol hogy ezeknek a legjobb a hangzásuk, applékat leütik vele. (Pétert megkérném ne jöjjön a sansa clippel :)

2011. jún. 19. 22:07
 1/3 Panda Péter ***** válasza:

pedig creative zen (!!!) tulajként is a sansa lejátszóit ajánlom. egyszerűen hangzásban verik a konkurenciát azonos áron, de még a drágább modelleknél is sokszor jobbak. a felsőkategóriát meg inkább a cowonok uralják.

persze ha neked a hangminőség tökmindegy, akkor akár telefont is használhatnál zenehallgatásra. headsettel. persze ha homokba akarod dugni a fejed, nem érdekel a tapasztalatom/véleményem és emiatt feleslegesen költöd a pénzed, az a te dolgod.

2011. jún. 19. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
már egy jó ideje 5310-es en hallgatok zenét, nem tudom próbáltad-e de nem vagyok megelégedve vele, és 10-et kiadni azért hogy kicsit jobb legyen(vagy hasonló lehet a sansa) nem akarok. Az 5310est sok helyen mondják hogy milyen jó szól, hát persze a többi szar nem zenés telóhoz képest igen, de még mindig messze van attól amit szeretnék. akkor már inkább elhatároztam hogy veszek egy normálisat, és a zen X-fi rewieveket nézve mindeki azt írta, hogy ennek van a legjobb hangzása az _összes_ közül amit ma lehet kapni.
2011. jún. 19. 22:40
 3/3 Panda Péter ***** válasza:

LOL!

a sandisk hangját nem kell leszólni, audiofil körökben is elismert a hangminősége. az, hogy csak kicsit lenne jobb a telefonodnál, orbitális tévedés.

az, hogy a zen x-fi-nek lenne a legjobb hangja, megint erős túlzás, állítom, hogy egy zune hd, egy cowon j3 (talán s9 is) jobban szól. nem tudom milyen cikkeket olvasol, de vagy nem volt még dolguk IGAZI high-end lejátszóval, vagy a creative pénzeli őket.

de ha gondolod, vedd csak meg az x-fi-t egy J3 áráért, és élvezd a szörnyű rezisztív kijelzőt, a lassú és fejleszthetetlen szoftver, és a tök felesleges memóriakártya-foglalatot (ugyanis hiába van rajta, a kártyán lévő zenéket nem integrálja a zenetárba, vagyis teljesen használhatatlan. ezzel ellentétben a 10ezres clip+ simán képes erre a "mutatványra". miről is beszélünk?)

én gondolkodás nélkül elcserélném a zen-emet egy clip+ra vagy egy fuze-ra.

2011. jún. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!