Még mindíg gagyiak a játékok kinect-re?
Ugy erted, hogy van-e ra hardcore jatek, vagy hogy laggol-e meg vannak-e egyeb technikai problemak?
Hardcore jatek nincs, nem is lesz soha, vagy elvezhetetlen lesz, casual jatekoknal meg ugy tudom nincs semmilyen technikai gubanc
Srerintem nem gagyi!
Nekem tetszik :)
van mi fejlődnie az tény
Semmi sem tökéletes
Gagyinak nem mondanám, de tény hogy aki Crysishoz meg Gears of War-hoz van szokva, az nagy eséllyel nem fogja élvezni, főleg hogy jelenleg még technikailag sem áll a csúcson a kütyü, elég sokat "csúszik" , nem igazán pontos.
Az egész Kinect-nek inkább az volt a célja hogy megcélozzon egy időben egy másik célközönséget is, egyelőre nem sok sikerrel.
08:43
Most csak 1 játékot írok, Killzone 3
Tömeg FPS a cod.
Killzone-ra azt, hogy tömeg nem mondanám.
Lehet olyan ember, akinek nem tetszik, de hogy rögtön fikázza már, miközben alig játszott vele, az néha már kibassza nálam a biztosítékot
De ha a Killzone tömegFPS, akkor a Halo sem más, és akkor az Xbox egyik legnagyobb húzócíméről beszélünk.
Tehát xbox-ra van egy szar tömeg FPS, meg egy Gears of War, és vége is a sornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!